Εορδαία: Προκαλεί ο ιερέας που έδιωξε την πιστή επειδή φόραγε μάκα – Συνωμοσία βλέπει πίσω από τον ιό

0
47

Ακόμα πιο προκλητικός εμφανίστηκε ο ιερομόναχος σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του να διώξει πιστή από την λειτουργία επειδή φόραγε μάσκα για τον κορωνοϊό. Όχι μόνο δεν προσπάθησε να δικαιολογηθεί, αλλά επιχειρηματολόγησε ότι η πανδημία είναι λίγο πολύ παγκόσμια συνωμοσία.

Την ώρα που η κυβέρνηση και οι ειδικοί εξετάζουν σύμφωνα και με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να επεκτείνουν ακόμα και στις εκκλησίες την υποχρεωτική χρήση μάσκας, η είδηση που ήρθε από την Εορδαία πραγματικά εξοργίζει.

Εκεί, την Κυριακή, ο ιερομόναχος Ιγνάτιος διέκοψε τη λειτουργία στο μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου και απευθυνόμενος σε μια 74χρονη γυναίκα που φορούσε μάσκα μέσα στο ναό της ζήτησε να την βγάλει γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά: “δε θέλω καρναβάλια μέσα στην εκκλησία μου”.

Η 74χρονη αρνήθηκε να αποχωρήσει, παρά και τη σχετική προτροπή του επιτρόπου. Εντύπωση προκαλεί και η στάση των υπόλοιπων πιστών, καθώς φαίνεται να μην υπήρξε αντίδραση στην επίθεση του ιερομόναχου.

Και η εξήγηση ήρθε σήμερα καθώς σε ζωντανή σύνδεση στην ΕΡΤ ο ιερομόναχος την ώρα που έλεγε ότι ο κορωνοϊός δεν κολλάει μέσα στην εκκλησία και πως μάσκα φοράμε μόνο στα καρναβάλια και άλλα πολλά υπήρχαν άνθρωποι πίσω του που χειροκροτούσαν. Ο συγκεκριμένος ιερομόναχος δήλωσε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επειδή πιστεύει στον κορωνοϊό δεν πιστεύει στον Χριστό…

«Κάποιοι πληρώθηκαν για να πουν ότι ο πατέρας τους πέθανε από κορωνοϊό»

Μίλησε για «παγκόσμια δικτατορία μέσω του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που κάποιοι θέλουν να επιβληθεί στον κόσμο μέσω του Αντίχριστου». Είπε ακόμα ότι όταν φοράς μάσκα δεν αναπνέεις αέρα και πως δεν είναι πανδημία αυτό που έχουμε στην Ελλάδα μόνο με 200 νεκρούς. Πρόσθεσε ότι κάποιοι πληρώθηκαν για να πουν ότι «ο πατέρας μου πέθανε από κορωνοϊό».

«Όταν έρχεσαι στο σπίτι του Χριστού, θα πρέπει να είσαι σωστά ντυμένη. Να καλύπτεις σώμα και κεφάλι, αλλά το πρόσωπο πρέπει να είναι καθαρό», είπε επίσης ο ιερομόναχος Ιγνάτιος, που έδιωξε 74χρονη από την εκκλησία γιατί φορούσε μάσκα. Σημειώνεται ότι ο Μητροπολίτης Θεόκλητος της αρμόδιας Μητρόπολης, ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος ιερέας έχει αποσχιστεί, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι έχει αποτειχηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr