Επεισόδια στον αγώνα πόλο ΑΡΗ ΠΑΟΚ

0
93

Ο σημερινός (Σάββατο 17 Οκτωβρίου) αγώνας υδατοσφαίρισης εφήβων ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο τουρνουά που διοργανώνει, στη Θεσσαλονίκη ο Φοίβος Συκεών, μπορεί να άρχισε αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το παιχνίδι, στο δημοτικό κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου, διεκόπη, όπως αναφέρει ο Αθλητικός Σύλλος Άρης, ο οποίος γνωστοποίησε το γεγονός, λόγω παρουσίας στον χώρο οπαδών με απρεπή συμπεριφορά. Στη σχετική ανακοίνωση από τους «κίτρινους» αναφέρονται τα εξής:

«Ο Α.Σ. Άρης βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την απόσυρση της ομάδας πόλο εφήβων του συλλόγου από το τουρνουά που διοργανώνει ο Φοίβος Συκεών. Δυστυχώς, το Σάββατο (17 Οκτωβρίου) γίναμε μάρτυρες ενός θλιβερού περιστατικού που μόνο ντροπή πρέπει να προκαλεί για τους εμπνευστές και τους δράστες του.

Την ώρα που η ομάδα μας αγωνιζόταν με τον Π.Α.Ο.Κ., περίπου 70 άτομα εισήλθαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου, φορώντας κουκούλες, και άρχισαν να βρίζουν εν χορώ τους νεαρούς αθλητές του Αρη. Πρέπει να σημειωθεί ότι στην κερκίδα βρίσκονταν παιδιά με τους γονείς τους, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες ενός ντροπιαστικού περιστατικού σε αγώνα Εφήβων.

Ο αγώνας, φυσικά, διακόπηκε και η ομάδα μας αποχώρησε με τη συνοδεία αστυνομίας από το κολυμβητήριο. Μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη, ο Άρης δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποχωρήσει από το τουρνουά, αφού σε καμία περίπτωση ο σύλλογος δεν προτίθεται να θέσει σε κίνδυνο τους αθλητές και τους προπονητές μας. Πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τη διοργανώτρια ομάδα, τον Φοίβο Συκεών, τον οποίο ευχαριστούμε για την πρόσκληση και τη φιλοξενία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr