Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Βέρμπιτς

0
71

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος σήμερα, αλλά φυσικά δεν θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό. Αποφόρτιση ο Σάρλια.

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς να συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια να ακολουθεί το ειδικό του πρόγραμμα. Φυσικά δεν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την Δευτέρα, αλλά ενόψει Ατρόμητου έχει κάποιες πιθανότητες.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και εξάσκηση στα τελειώματα. Την ίδια στιγμή ο Σάρλια έκανε αποφόρτιση, ο οποίος είναι τιμωρημένος για την αναμέτρηση της Δευτέρας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον Παναιτωλικό. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και εξάσκηση στα τελειώματα. Στην προπόνηση με την ομάδα μετείχε για πρώτη φορά μετά από εννέα ημέρες ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος συνέχισε με ειδικό πρόγραμμα. Αποφόρτιση ακολούθησε ο Ζβόνιμιρ Σάρλια».

Πηγή: Pagenews.gr