Επιχειρηματίας και αυτοδημιουργήτος: Δείτε τι δουλειά κάνει ο Άγγελος Λάτσιος, ο γιος της Μενεγάκη

0
64

Άγγελος Λάτσιος: Με τι ασχολείται ο νεαρός celebrity

Ο Άγγελος Λάτσιος ανήκει στη νέα γενιά των εγχώριων celebrities και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βρεθεί στο κέντρο της επικαιρότητας. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη φαίνεται πως είναι στα καλύτερα του καθώς δεν γνωρίζει επιτυχία μόνο στην προσωπική του ζωή αλλά και στα επαγγελματικά του.Ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση να φύγει και να σπουδάσει στην Αμερική αμέσως μόλις τελείωνε από το σχολείο, ωστόσο ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδια του για αυτό και τελικά έμεινε στην Ελλάδα.

Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Ελένη Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ. Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια για τον εαυτό του.

Ο Άγγελος Λάτσιος ξεκαθάρισε στην Ελένη Μενεγάκη πως δεν έχει σκοπό ούτε να φύγει για Αμερική, ούτε να ασχοληθεί με τα τουριστικά καθώς θέλει να ενσωματωθεί στον χώρο της τηλεόρασης. Για αυτό λοιπόν και ο ίδιος ήδη έχει κάνει πλάνα για να ανοίξει έναν λογαριασμό στο Youtube όπου θα ανεβάζει υλικό από extreme sports, τα οποία είναι και η μεγάλη αδυναμία του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr