Επίδομα ακρίβειας: Τη Μεγάλη Τετάρτη η πληρωμή 3,2 εκατομμύρια δικαιούχους

0
121

Επίδομα ακρίβειας: Τη Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται να δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους 3,2 εκατομμύρια Έλληνες

Τη Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται να δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους 3,2 εκατομμύρια Έλληνες για το επίδομα ακρίβειας. Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου μιλώντας στο Mega σημείωσε ότι τη Μ. Τετάρτη, οι πολίτες θα δουν στους λογαριασμούς τους το επίδομα ακριβείας το οποίο αφορά το 1/3 των Ελλήνων, συγκεκριμένα σε 3,2 εκατομμύρια Έλληνες.

Πρόκειται για τους χαμηλοσυνταξιούχους, (όσοι λαμβάνουν μηνιαίως κάτω από 600 ευρώ), τους ανασφάλιστους υπερήλικες και τα άτομα με αναπηρία που λαμβάνουν αναπηρικό επίδομα. «Στόχος της κυβέρνησης αυτής είναι πολύ συγκεκριμένα να πηγαίνουμε στους πιο ευάλωτους, έτσι δεν πήγαμε σε οριζόντιο μέτρο, πήγαμε στο 1/3 του πληθυσμού, στους πιο ευάλωτους» επισήμανε η υφυπουργός στο Μega.

Σχετικά με τα έκτακτα βοηθήματα στις οικογένειες με παιδιά η κα Μιχαηλίδου είπε πως θα το λάβουν 1.1 εκατομμύρια οικογένειες με παιδιά και όσοι γονείς δεν πρόλαβαν να κάνουν την αίτηση έως τις 11 Μαρτίου μπορούν να την κάνουν μέχρι το τέλος του χρόνου και να λάβουν το επίδομα αναδρομικά. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη νέα χρηματοδότηση του υπουργείου που αφορά κατασκηνώσεις για τα παιδιά μέσα στον αστικό ιστό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr