Επίδομα ενστόλων: Απαλλάσσονται από κάθε φόρο τα πτητικά και καταδυτικά επιδόματα

0
63

Επίδομα ενστόλων: Ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τελετή παραλαβής των Rafale ανακοίνωσε ότι απαλλάσσονται από κάθε φόρο το επίδομα ενστόλων που αφορά πτητικά και καταδυτικά για το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων

Ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τελετή παραλαβής των Rafale ανακοίνωσε ότι απαλλάσσονται από κάθε φόρο το επίδομα ενστόλων που αφορά πτητικά και καταδυτικά για το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων.

Επίδομα ενστόλων: Απαλλάσσονται από κάθε φόρο

«Επένδυση στην άμυνα σημαίνει επένδυση στους ανθρώπους που την υπηρετούν. Για αυτό και σήμερα από εδώ από την Τανάγρα θέλω να ανακοινώσω μία σοβαρή ανταπόδοση της πατρίδας μας στο μεγάλο έργο που υπηρετούν. Στο εξής τα πτητικά και καταδυτικά επιδόματα που αφορούν πτήσεις, επιχειρήσεις αλεξιπτωτιστών, τις επιχειρήσεις των υποβρυχίων μας, τις υποβρύχιες καταστροφές και την ναρκαλιεία, απαλλάσσονται από κάθε φόρο» είπε.

Το μέτρο αυτό αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις πρωτίστως, αλλά και την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό. Και θα ισχύει και για τις αποζημιώσεις των στελεχών που παρέχουν ιατρική βοήθεια με αεροπορικά μέσα.

«Είναι η ελάχιστη έκφραση ευγνωμοσύνης της πολιτείας για εκείνους που αγρυπνούν για να προκόβει η Ελλάδα με ειρήνη και ασφάλεια. Τους αξιωματικούς ή υπαξιωματικούς οπλίτες των τριών όπλων και των σωμάτων ασφαλείας. Αλλά και τους υγειονομικούς της πρώτης γραμμής, τους αεροδιασώστες γιατρούς και νοσηλευτές. Όπως και τα πληρώματα του ΕΚΑΒ που δίνουν τη μάχη της υγείας σε κάθε απομακρυσμένο τόπο», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr