Επιδότηση ρεύματος: Διευρύνονται οι δικαιούχοι με νέα τροπολογία σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο

0
112

Επιδότηση ρεύματος: Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή διευρύνονται οι δικαιούχοι της επιδότησης για την κατανάλωση ενέργειας τόσο σε ηλεκτρικό ρεύμα όσο και σε φυσικό αέριο.

Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή διευρύνονται οι δικαιούχοι της επιδότησης για την κατανάλωση ενέργειας τόσο σε ηλεκτρικό ρεύμα όσο και σε φυσικό αέριο. Η τροπολογία προβλέπει νέα παράταση έως 31.8.2022 στις προθεσμίες λήξης, εμφάνισης και πληρωμής αξιόγραφων των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Εύβοια.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Διευρύνονται οι δικαιούχοι επιδότησης της κατανάλωσης ενέργειας

Με άλλο άρθρο της τροπολογίας προβλέπεται η διεύρυνση των δικαιούχων επιδότησης κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. Παράλληλα, περιλαμβάνονται όλοι οι καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας ανεξαρτήτως επιπέδου τάσης – συμπεριλαμβανομένων και των καταναλωτών αγροτικής χρήσης για τους οποίους περιορίζεται η κατανάλωση από την 1.8.2021 εως και 31.12.2021 καθώς και όλοι οι καταναλωτές φυσικού αερίου εκτός των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της κατανάλωσης φυσικού αερίου για παραγωγή θερμικής ενέργειας (Κατά τα ισχύοντα δικαιούχοι επιδότησης είναι οι καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας χαμηλής τάσης και οι καταναλωτές αγροτικής χρήσης μέσης τάσης για την περίοδο από 1.8.2021 εως 31.12.2021 καθώς και οι οικιακοί καταναλωτές φυσικού αερίου αντίστοιχα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr