Επικό σκίτσο του Αρκά για το τι μας περιμένει στο μέλλον με τον κορωνοϊό

0
59

Ο «γέρος» του Αρκά εμφανίστηκε και πάλι επ’ευκαιρίας της σταδιακής άρσης των μέτρων και της επαναφοράς με αργά βήματα στην κανονικότητα. Η πανδημία του κορωνοϊού συνεχίζεται, αλλά οι κυβερνήσεις μεταξύ των οποίων και η ελληνική έχουν ξεκινήσει να άρουν τους περιορισμούς. Από τη Δευτέρα 4 Μαϊου ξεκινά στη χώρα η άρση της απαγόρευσης στις μετακινήσεις εντός νομού, ενώ ανοίγουν και κάποιες επιχειρήσεις. Ωστόσο το μέλλον δεν διαφαίνεται και τόσο καλό σύμφωνα με τον Αρκά.

Στο νέο του σκίτσο που το πόσταρα και στο λογαριασμό του στο facebook ο Αρκάς γνωρίζει ότι το μέλλον θα είναι για άλλους δροσερό για άλλους όμως ζόρικο και αυτοί θα είναι και οι περισσότεροι.

Βάζοντας λοιπόν τον «γέρο» να μιλά για ένα αγγούρι κάποιοι άλλοι σχολιάζουν. Ο ένας ρωτά «γιατί πράγμα μιλάει» για να του απαντήσει ένας άλλος «για το μέλλον». Κατά τη λαϊκή ρήση με το αγγούρι άλλος το τρώει και δροσίζεται και κάποιος άλλος το «τρώει» και ζορίζεται. Και επειδή πάντα ο Αρκάς μιλά με αλληγορίες, ενώ το δύσκολο μέλλον που ακολουθεί μέχρι τουλάχιστον να βρεθεί εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Πηγή: Pagenews.gr