Επικοινωνία Δένδια με τον Κουλέμπα: Η Ελλάδα προτίθεται να αποστείλει βοήθεια

0
53

Επικοινωνία Δένδια με τον Κουλέμπα: Στον υπουργό Εξωτερικών της Ουκρανίας, ο Νίκος Δένδιας επισήμανε ότι σκοπεύει να επισκεφθεί την Ουκρανία στο προσεχές μέλλον, και ότι η Ελλάδα προτίθεται να αποστείλει ανθρωπιστική βοήθεια

Επικοινωνία με τον Ουκρανό ομόλογό του Ντμίτρο Κουλέμπα και τον πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής Ερυθρού Σταυρού (ICRC) Πέτερ Μάουρερ  είχε ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας σχετικά με την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία.

Στον υπουργό Εξωτερικών της Ουκρανίας, ο Νίκος Δένδιας επισήμανε ότι σκοπεύει να επισκεφθεί την Ουκρανία στο προσεχές μέλλον, και ότι η Ελλάδα προτίθεται να αποστείλει ανθρωπιστική βοήθεια στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής ομογένειας στην οποία η χώρα μας αποδίδει ιδιαίτερη σημασία, όπως αναφέρεται σε ανάρτησή του στο Twitter.

Όσον αφορά την επικοινωνία του με τον πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής Ερυθρού Σταυρού, ο υπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε την ανάγκη παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Μαριούπολη, όπου διαβιεί σημαντικό μέρος της ελληνικής ομογένειας, ευχόμενος όπως η εκκένωση αμάχων, περιλαμβανομένου και ομογενών, να καταστεί εφικτή. «Η Ελλάδα είναι έτοιμη να παράσχει βοήθεια στους εκκενωθέντες» υπογραμμίζει στην ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr