Επίθεση με βιτριόλι: Μπορεί να είναι και συμβόλαιο θανάτου ισχυρίζεται ο δικηγόρος της 34χρονης

0
50

Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος 34χρονης μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» ο δικηγόρος, Απόστολος Λύρας. Μιλώντας αρχικά για την κατάσταση της υγείας της άτυχης κοπέλας, ο δικηγόρος ανέφερε πως τα εγκαύματα έχουν προκαλέσει τεράστια ζημιά τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα της. Πιο συγκεκριμένα η 34χρονη έχει υποστεί εγκαύματα στο 93% του προσώπου της, ενώ σημαντική είναι και η φθορά στο σώμα της.

«Είναι πάρα πολύ σοβαρή η κατάσταση της, αφού έχει υποστεί εγκαύματα στο 20% του σώματός της και 93% στο πρόσωπό της. Ακόμα και η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι πολύ καλή. Θα μπορούσαμε να πούμε πως τα πράγματα είναι τραγικά» ανέφερε ο δικηγόρος της υπόθεσης. Όσον αφορά τις πληροφορίες και τα στοιχεία που κατά καιρούς δημοσιοποιούνται, ο δικηγόρος δήλωσε ενοχλημένος, επειδή, όπως επισήμανε, υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση σχετικά με την υπόθεση.

Αναφερόμενος στην εξέλιξη των ερευνών, ο κύριος Λύτρας δήλωσε πως «αυτό που μπορώ να πω, είναι πως έχουν εξεταστεί πάνω από 22 άτομα, που έχουν δώσει κατάθεση και τώρα η αστυνομία περιμένει να βρει κάτι από τα βίντεο που έχουν τραβήξει οι κάμερες και κάποιο στοιχείο που να συνδέεται με την άγνωστη γυναίκα».

«Υπήρχε μελέτη και προετοιμασία για την επίθεση»

Ερωτώμενος για τον κύκλο των υπόπτων και για το ποια μπορεί να είναι η δράστις της επίθεσης, ο δικηγόρος της 34χρονης δήλωσε πως «η Ιωάννα έχει πει από την πρώτη στιγμή πως απλώς περίμενε στο ασανσέρ, βγήκε μια αδύνατη, ψηλή γυναίκα με μαύρη χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο και της πέταξε το υγρό». Όσο για το ενδεχόμενο να ήταν προμελετημένη η επίθεση, ο κύριος Λύτρας επισήμανε πως «πεποίθησή μου είναι πως υπήρχε μελέτη από πριν, τόσο για τον τρόπο δράσης όσο και για τον τρόπο διαφυγής. Δεν γίνεται σε κεντρικό σημείο της Καλλιθέας να μην την είδε κανείς, μου φαίνεται εντυπωσιακό. Ενδεχομένως να είχε πληροφόρηση ακόμα και για το ποιες κάμερες λειτουργούσαν».

Εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια, ο κύριος Λύτρας ανέφερε πως όλα είναι ανοιχτά. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ωστόσο, είναι η πεποίθηση που εξέφρασε ο δικηγόρος, ο οποίος δήλωσε: «Μπορεί να είναι και πληρωμένο συμβόλαιο. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν αύριο μεθαύριο βρεθεί η δράστιδα και αποκαλυφθεί πως την είχε προσλάβει κάποιος άλλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr