Επίθεση με βιτριόλι: Η Αστυνομία βρήκε ένα ατράνταχτο στοιχείο

0
70

Φως στην υπόθεση της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, ρίχνει η αστυνομία η οποία έχει στα χέρια της ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή της δράστιδας, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Συγκεκριμένα στο μικροσκόπιο των Ελληνικών Αρχών είναι ένα τηλεφώνημα, το οποίο συνδέει με τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στη άτυχη κοπέλα. Ειδικότερα  και σύμφωνα πάντα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, το τηλεφώνημα έγινε σε εταιρεία ταξί και έχει καταγραφεί. Έτσι, αλλάζουν πλέον τα δεδομένα με την ΕΛ.ΑΣ να έχει στα χέρια της καταγεγραμμένη την εν λόγω κλήση, προκειμένου να γίνει συγκριτική ανάλυση με εν δυνάμει ύποπτες γυναίκες.

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Καραϊβάζ, οι αστυνομικοί έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το σημείο παραλαβής και αποβίβασης της γυναίκας, ενώ το τηλεφώνημα στην εταιρεία ταξί φέρεται να έγινε από καρτοτηλέφωνο. Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι σε όλη αυτή τη διαδρομή υπάρχουν κάμερες από εταιρείες, που μπορεί να έχουν καταγράψει καθαρά το πρόσωπο της γυναίκας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία είχε προβεί σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, μέσα από την οποία διαφαίνεται πως η δράστιδα πήγε στο σημείο της επίθεσης χωρίς κινητό τηλέφωνο, προκειμένου να μην καταγραφεί το στίγμα της.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί έχουν εξασφαλίσει βίντεο με τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Ωστόσο, και πάλι το πρόσωπο της δράστιδας δεν φαίνεται επειδή φοράει μάσκα και σκούφο. Είναι βίντεο της προηγουμένης από την ημέρα της επίθεσης. Παράλληλα, η δεύτερη φάση των ερευνών αφορά τον ίδιο τον θάλαμο. Όπως προκύπτει από τις έρευνες των διωκτικών Αρχών, η μαυροντυμένη γυναίκα τοποθέτησε μία τηλεκάρτα στο θάλαμο για να επικοινωνήσει με την εταιρεία ραδιοταξί, για να της εξασφαλίσει όχημα για 3 ή 4 ημέρες.

Έτσι λοιπόν οι αστυνομικοί, επειδή υπάρχει σειριακός αριθμός, προσπαθούν να εντοπίσουν από πού ακριβώς αγοράστηκε η τηλεκάρτα ή αν έχουν γίνει άλλες τηλεφωνικές κλήσεις. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η κατάθεση του οδηγού ταξί που μετέφερε τη δράστιδα, έδωσε πολύτιμα στοιχεία στην Ασφάλεια, όχι όμως και την ταυτότητά της. Μάλιστα, η γυναίκα με το βιτριόλι φέρεται ότι είχε μισθώσει ταξί και τις προηγούμενες ημέρες. Καλούσε σε ραδιοταξί από καρτοτηλέφωνο για να μην αφήνει ηλεκτρονικά ίχνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr