Επίθεση με βιτριόλι: Η δράστης σκόπευε να την κάνει μία μέρα πριν, αλλά το ματαίωσε – Νέο στοιχείο στο «φως»

0
67

Η υπόθεση της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Νεά δεδομένα εισάγονται καθημερινά στην υπόθεση με τις αρχές να συλλέγουν όλο και περισσότερες πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της δράστιδας.  Ειδικότερα, το νέο στοιχείο που εισάγεται είναι ότι η γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα σκόπευε να κάνει την εν λόγω κίνηση μία μέρα πριν, την Τρίτη 19 Μαΐου, αλλά ματαίωσε τα σχέδιά της. Σύμφωνα με το Star η γυναίκα έχει εντοπιστεί από τις κάμερες να κάνει το ίδιο δρομολόγιο την ίδια ακριβώς ώρα. Τηλεφώνησε από συγκεκριμένο τηλεφωνικό θάλαμο σε εταιρεία ραδιοταξί. Περπάτησε με τα πόδια από τη Λεωφόρο Συγγρού προς το γραφείο της Ιωάννας. Κρατούσε στα χέρια το μπουκάλι με το καυστικό υγρό, αλλά ματαιώνει την επίθεση καθώς από λάθος δεν έχει μέσο διαφυγής από το σημείο.

Έτσι, για μην κάνει το ίδιο λάθος την επόμενη ημέρα καλεί από πριν ταξί, ελέγχει ότι έφθασε στο σημείο του προκαθορισμένου ραντεβού και στη συνέχεια επιτίθεται στην Ιωάννα με το βιτριόλι, γνωρίζοντας ότι θα φύγει από το σημείο σε ένα λεπτό. Δεν σταματούν οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα. Όλο και περισσότερα στοιχεία για τη δράστη της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές.  Οι αστυνομικοί γνωρίζουν πλέον ότι πρόκειται για νεαρή κοπέλα ίσως και στην ίδια ηλικία με την Ιωάννα. Έχουν αποκλείσει άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον και τώρα οι έρευνες εστιάζουν σε δύο συγκεκριμένες γυναίκες από το περιβάλλον του θύματος.

Η γυναίκα φαίνεται να είχε σχεδιάσει προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια της επίθεσης. Μάλιστα, σύμφωνα, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου και οι αστυνομικοί έχουν ορισμένα στοιχεία στα χέρια τους. Παράλληλα, ένα στοιχείο στο οποίο έχουν στρέψει την προσοχή τους οι αρχές από τη χθεσινή μάλιστα ημέρα είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε η δράστις για να καλέσει ταξί ώστε να την παραλάβει από το σημείο της επίθεσης. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η γυναίκα χρησιμοποίησε την ίδια τηλεκάρτα τρεις φορές, μόνο για αυτόν τον σκοπό. Συγκεκριμένα, τη χρησιμοποίησε την ημέρα που έγινε η επίθεση ενώ φέρεται να κάλεσε με αυτή την τηλεκάρτα άλλες δύο φορές, κάνοντας πρόβες. Ωστόσο, το μυστηριώδες πρόσωπο πίσω από την επίθεση δεν χρησιμοποίησε μόνο τηλεκάρτα και φέρεται να έκανε κάποια λάθη, τα οποία φέρνουν τις αρχές ένα βήμα πιο κοντά στη δράστη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr