Επίθεση με βιτριόλι: Νέο βίντεο δείχνει δύο γυναίκες – Τι αναφέρει το θύμα

0
53

Επίθεση με βιτριόλι: Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η 34χρονη γυναίκα το πρωί της Τετάρτης στην Καλλιθέα. Το νέο οπτικό υλικό φαίνεται πως ανατρέπει τα όσα γνωρίζαμε ως τώρα για το περιστατικό, καθώς δείχνει αρχικά την 34χρονη να απομακρύνεται από την πολυκατοικία, ωστόσο, φαίνονται και άλλα δύο πρόσωπα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, πρόκειται για δύο μαυροφορεμένες γυναίκες. Μέχρι στιγμής ήταν γνωστό, και από την περιγραφή της 34χρονης, ότι δράστιδα της επίθεσης ήταν μία γυναίκα που φορούσε μαύρα ρούχα. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, το θύμα της επίθεσης μίλησε εκ νέου στους αστυνομικούς και επανέλαβε πως δεν αναγνώρισε σε καμία περίπτωση το πρόσωπο κάποιας γνωστής της. Επίσης, τόνισε πως δεν μπορεί να φανταστεί πως κάποιος θα είχε τόσο σοβαρό προσωπικό πρόβλημα μαζί της, ώστε να κάνει κάτι τέτοιο.

Η 34χρονη βρίσκεται στο Θριάσιο:

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Θριάσιο νοσοκομείο, στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο κέντρο εγκαυμάτων, όπου παραλήφθηκε αμέσως από γιατρούς οφθαλμιάτρους, καθώς πρώτο μέλημα είναι να σωθεί το αριστερό μάτι της. Σύμφωνα με τους γιατρούς, οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες και περιμένουν να δουν την εξέλιξη της θεραπείας στην οποία έχει υποβληθεί. Παράλληλα, οι γιατροί του νοσοκομείου φροντίζουν και τα υπόλοιπα εγκαύματα της, τα οποία χαρακτηρίζονται σοβαρά και βαθιά.

Στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης Ιωάννας αναζητά η Αστυνομία την απάντηση για τη φρικιαστική επίθεση. Ήδη έχουν παρθεί καταθέσεις από συγγενικά της πρόσωπα, ενώ σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν καταθέσεις και από άλλα πρόσωπα. Την ίδια στιγμή οι Αρχές έχουν στα χέρια τους όλο το οπτικό υλικό που βρέθηκε από τις κάμερες των καταστημάτων και επιχειρήσεων που βρίσκονται στην περιοχή για να δουν όλες τις κινήσεις της μαυροφορεμένης γυναίκας η οποία σύμφωνα και με τα όσα κατάφερε να πει η 34χρονη την αιφνιδίασε και της πέταξε το θειικό οξύ.

Πηγή: Pagenews.gr