Επίθεση με βιτριόλι: Προκαλεί η Έφη – «Ιωάννα ξέρεις γιατί έγινε»

0
68

Επίθεση με βιτριόλι: «Εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή».

Σοκ προκαλεί η φράση της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι, η οποία δήλωσε πως η Ιωάννα γνωρίζει γιατί συνέβη η επίθεση, λίγο μετά το τέλος της κατάθεσης της τελευταίας. Κλείνοντας την κατάθεση της κατά την πρώτη ημέρα της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι η Ιωάννα ζήτησε να τοποθετηθεί.

Επίθεση με βιτριόλι: Η τοποθέτηση της Ιωάννας και η απάντηση της κατηγορούμενης

«Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος.  Φόβος γιατί δεν γνωρίζω το λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δε γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή τη επίθεση εναντίον μου. Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δε θα ήμουν εδώ. Θα επιτύχει το σκοπό της», δήλωε η Ιωάννα.

Επίθεση με βιτριόλι

Αμέσως μετά, ο συνήγορος της κατηγορούμενης ζήτησε να κάνει δήλωση με τον αδελφό της Ιωάννας να εκνευρίζεται.

  • Κατηγορούμενη: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το Θύμα…
  • Αδελφός θύματος: Μη ξανά κοιτάξεις από εδώ!
  • Κατηγορούμενη: Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.

Επίθεση με βιτριόλι: Ένταση στο δικαστήριο

Νωρίτερα, δημιουργήθηκε ένταση μέσα στη δικαστική αίθουσα με τους συγγενείς της Ιωάννας να ξεσπούν κατά της κατηγορούμενης. Κάποια στιγμή ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Απόστολος Λύτρας τη ρώτησε αν η κατηγορούμενη σήμερα που ήρθε στο δικαστήριο της είπε κάποια κουβέντα ή αν της ζήτησε συγνώμη. Η απάντηση της Ιωάννας ήταν ότι «δεν έχει πει τίποτα. Μόνο με κοίταξε στα μάτια όπως εκείνη την ημέρα, ψυχρή και απαθής».

Επίθεση με βιτριόλι

«Κύριε πρόεδρε» ακούστηκε να λέει η κατηγορούμενη στο σημείο αυτό προκαλώντας την οργή της οικογένειας της Ιωάννας. Ο αδερφός και η μητέρα της δεν άντεξαν «Τολμάς να μιλάς. Φίδι… Σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας μας διέλυσες», φώναξαν προς την κατηγορούμενη η οποία κάθεται στην πρώτη σειρά των εδράνων στο ακροατήριο περιστοιχισμένη από τέσσερις αστυνομικούς για λόγους ασφαλείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr