Επίθεση βιτριόλι: Η 35χρονη έστελνε μηνύματα στην Ιωάννα ενώ σχεδίαζε πώς θα της επιτεθεί

0
47
Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι μεταξύ των δύο γυναικών έρχονται στην δημοσιότητα και αποδεικνύουν το πόσο εμμονική είχε γίνει η 35χρονη με το θύμα της. Εκτός από το να την παρακολουθεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας έστελνε στην Ιωάννα αρκετά συχνά μηνύματα στο facebook.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες του cnn.gr, εντόπισαν τα μηνύματα αυτά, στα οποία – με άνεση και φιλική διάθεση – η κατηγορούμενη ζητούσε να μάθει από την Ιωάννα αν είχε υπάρξει και νέα ενόχληση από τον 40χρόνο, παρά το γεγονός ότι εκείνη από τη πρώτη στιγμή όχι μόνο τον είχε μπλοκάρει αλλά του είχε εξηγήσει ότι δεν επιθυμεί καμία περαιτέρω επικοινωνία.

-Κατηγορούμενη: «Έλα κοριτσάκι, καλημέρα, είσαι καλά;»

-Ιωάννα: «Ναι κοριτσάκι μου, μια χαρά. Εσύ; Ελπίζω να πήγαν όλα καλά τα πράγματα με τον άλλον»

-Κατηγορούμενη: «Καλά και εγώ ρε Ιωάννα, έτσι λέω, για να δούμε. Σε ξαναενόχλησέ;»

-Ιωάννα: «Όχι, όχι, θα στο έλεγα αν ήταν»

-Κατηγορούμενη: «Εντάξει, ξέρεις πώς σε ρωτάω. Σου είμαι υπόχρεη και το εκτιμώ πολύ»

-Ιωάννα: «Μακάρι να πάνε όλα καλά».

Τον Ιανουάριο του 2019 η κατηγορούμενη με αφορμή τις κοινωνικές ευχές που ανταλλάσσουμε λόγω των γιορτών, ξαναρωτά για το «γνωστό θέμα» όπως η ίδια λέει.

-Ιωάννα: «Χρόνια πολλά, καλή χρονιά κοριτσάκι»

-Κατηγορούμενη: «Όλα καλά, με το γνωστό θέμα είχαμε τίποτα;»

-Ιωάννα: «Όχι, τίποτα αφού ξέρεις πως μιλάμε εμείς»

-Κατηγορούμενη: «Είπα, μήπως. OK κοριτσάκι φιλιά»

Το πιο ανατριχιαστικό, πάντως, είναι το γεγονός ότι ενώ σχεδίαζε την επίθεση με το βιτριόλι έστελνε στην Ιωάννα ευχές για τη νέα χρόνια μόλις τον Ιανουάριο του 2020, ενώ λίγους μήνες αργότερα τής έστησε καρτέρι και έριξε το βιτριόλι.

-Κατηγορούμενη: «Κορίτσι χρόνια σου πολλά ότι ποθείς»

-Ιωάννα: «Ευχαριστώ πολύ. Και εσύ το ίδιο καλή χρόνια»

-Κατηγορούμενη: «Επίσης φιλιά πολλά»

Είχε εμμονή μαζί της

Νέες αποκαλύψεις συνεχίζουν να φωτίζουν τη υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι στην Καλλιθέα καθώς οι χειρόγραφες σημειώσεις της φερόμενης ως δράστιδας να δείχνουν την εμμονή της προς τον σύντροφό της. Συγκεκριμένα ο γραφικός της χαρακτήρας καθρεφτίζει τα πάντα! Σκόρπιες σκέψεις, αγωνίες και προβληματισμοί, ή προβλέψεις από χαρτομαντεία που σημείωνε για να μην ξεχάσει; Είναι οι χειρόγραφες σημειώσεις της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι, που φέρνει στο φως η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η εμμονή με τον 40χρονο

Η εμμονή της με τον 40χρονο σύντροφό της, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Όπως επίσης και οι μαύρες σκέψεις, όχι μόνο για μια ξανθιά, αλλά και για μια δεύτερη γυναίκα, μελαχρινή, από την δουλειά της, που φαίνεται ότι είχε μπει στο στόχαστρό της. «Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου». Οι σημειώσεις αρχίζουν με τη λέξη «άνοιγμα». Το άνοιγμα των χαρτιών, λένε όσοι ξέρουν από χαρτομαντεία, και συνεχίζουν με φράσεις μελλοντικού χρόνου, για τα όσα η 35χρονη φαίνεται να πίστευε ότι θα έρθουν στη ζωή της.

«Επικοινωνία θα φέρει μια είδηση. Υπάρχει μια καλυτέρευση στα πράγματά σου σχετικά με αυτόν. Βγαίνει ένας πρώην που μάλλον τα έχει με άλλη. Τσακωμός με μια καστανή ή μελαχρινή. Αγχώνεται για χρήματα. Θα τσακωθώ με μια γυναίκα μελαχρινή». Σε άλλο σημείο των χειρόγραφων, αναφέρεται η φράση «δικό του». Το κομμάτι που αφορά τις προβλέψεις για τον 40χρονο άνδρα, που της είχε γίνει εμμονή και μονοπωλούσε τη ζωή της. «Δικό του. Νιώθει πράγματα συναισθηματικά για μένα. Πάλι κρεβάτι με αυτόν».

Η ζήλια προς την Ιωάννα

Όλη η ζωή της 35χρονης περιστρέφονταν γύρω από τον ερωτικό της σύντροφο και για αυτήν η κάθε γυναίκα που ήταν στη ζωή του, ανεξάρτητα αν είχε ερωτική σχέση μαζί της ή όχι, ήταν ένας κίνδυνος. Με τις λέξεις, «φίδι» και «θάνατος» αναφέρεται και σε μια άλλη γυναίκα, γράφοντας ότι είναι κάτω των 30 χρόνων, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες. «Δουλειά να προσέξω – φίδι. Ή θάνατο να προσέξω με μια κάτω των 30». Όπως προκύπτει από τα γραπτά της, η 35χρονη θεωρούσε περίπου δεδομένο ότι μια άλλη γυναίκα στέκεται εμπόδιο ανάμεσα στην ίδια και τον σύντροφό της. «Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον… (όνομα 40χρονου συντρόφου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου». Τη ζήλια και τις «εμμονές» της για την Ιωάννα φέρεται να αποτύπωνε σε σημειώματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr