Επίθεση βιτριόλι: Οι μαρτυρίες, το τηλεφώνημα στο ραδιοταξί και η κατάθεση του συντρόφου της 35χρονης

0
45

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αφορούν στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, καθώς νέα ηχητικά ντοκουμέντα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, με τις Αρχές να αναζητούν την άκρη του νήματος και την εμπλοκή της 35χρονης κατηγορουμένης.

Σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο φαίνεται ότι έχει καταγραφεί η φωνή της 35χρονης, που τηλεφώνησε σε εταιρεία ραδιοταξί για να κλείσει ραντεβού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα μετέβη δύο φορές στην Καλλιθέα, τηλεφωνώντας στην εταιρεία.

Όπως ζήτησε, ήθελε να την περιμένει το ταξί στη λεωφόρο Θησέως στις 9.25 το πρωί τις επομένης. Όταν η εργαζόμενη της ζήτησε τηλέφωνο, υποστήριξε ότι είχε βλάβη και προσφέρθηκε να προπληρώσει τη διαδρομή, με την εταιρεία να υποχωρεί και να της κανονίζει το ραντεβού.

Η 35χρονη παρακολουθούσε την Ιωάννα εδώ και πολύ καιρό

Επίσης, γείτονας της Ιωάννας αναφέρει ότι είχε δει κάτω από το σπίτι του μια μαυροφορεμένη γυναίκα τέσσερις φορές πριν γίνει η επίθεση. Μάλιστα, υποστήριξε ότι η πρώτη φορά που είδε τη γυναίκα ήταν στις 22 Ιανουαρίου. «Κρατούσε στο χέρι μια πλαστική σακούλα, η οποία έμοιαζε σαν νοσοκομειακός ορός», αναφέρει μια άλλη μάρτυρας.

Αν επιβεβαιωθεί πως η γυναίκα για την οποία μιλούν οι μάρτυρες είναι το ίδιο πρόσωπο με την κατηγορούμενη, φαίνεται πως η 35χρονη σχεδίαζε την επίθεση μήνες πριν και είχε μελετήσει την κάθε της κίνηση.

Τι υποστηρίζει ο συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης;

«Είναι κατά τη γνώμη μου λανθασμένη η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, θεωρώ ότι ο ορθός νομικός χαρακτηρισμός θα ήταν βαριά σωματική βλάβη με βάση τα πραγματικά περιστατικά που πιστεύω ότι θα είναι και η τελική κατάσταση», εκτίμησε ο δικηγόρος, Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης κατηγορούμενης.

Προέβη δε και στην αποκάλυψη, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (13/6) στον ΣΚΑΪ,  ότι οι Αρχές θα καταθέσουν τη Δευτέρα (15/6) νέα στοιχεία για την επίθεση με το βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας. Επίσης, όπως δήλωσε ο κ. Κεχαγιόγλου, η 35χρονη αρνείται την πραγματικότητα.

«Άρνηση αντιμετωπίσεως της πραγματικότητας της υποθέσεως όταν αποστασιοποιείται πλήρως από την υπόθεση, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της, έστω και τη φυσική παρουσία στο χώρο, όταν αυτά τα ζητήματα έρχονται σε αντίθεση ή σε αντίφαση με στοιχειά της δικογραφίας μετά ο ρόλος του δικηγόρου δυσχεραίνεται πολύ… Βεβαίως μπορώ να το εξηγήσω εξαιτίας του σοκ της συλλήψεως και των 2 πρώτων 24ωρων που ήταν εξαιρετικά δύσκολα για την ίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr