Επίθεση βιτριόλι: Όσα είπε ο φίλος του Μπανγκλαντεσιανού που «κάρφωσε» την 35χρονη

0
46

Έναν άνδρα υπήκοο Μπανγκλαντές εξέτασε πριν λίγες μέρες η αστυνομία, ο οποίος είχε επικοινωνία η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στις 20 Μαΐου. Φίλος του Μπανγκλαντεσιανού μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ για την επικοινωνία που είχε η 35χρονη με τον άνδρα .

Τι είπε ο φίλος

Όπως είπε, τον συνάντησε σε ένα μπαρ και στη συνέχεια του ζήτησε να της βρει ανθρώπους για δουλειά, για να πλύνουν πιάτα σε ένα μαγαζί που είχε η ίδια. Από την πλευρά της, γειτόνισσα του Μπανγκλαντεσιανού ανέφερε στην εκπομπή ότι “υπήρχε μία κινητικότητα από μυστική Αστυνομία, που ερχόταν εδώ και ψάχνανε και ρωτούσαν συγκεκριμένα αν έχουμε δει κάποιο άτομο, χωρίς να μας πουν περισσότερες λεπτομέρειες, αν ξέρουμε αν μένουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι σε αυτήν την πολυκατοικία. Μας έδειξαν μία φωτογραφία ενός άνδρα, αν τον αναγνωρίζουμε. Δεν ήταν ελληνικής καταγωγής”.

Τι ο δικηγόρος της 35χρονης Σάκης Κεχαγιόγλου

«Είναι κατά τη γνώμη μου λανθασμένη η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, θεωρώ ότι ο ορθός νομικός χαρακτηρισμός θα ήταν βαριά σωματική βλάβη με βάση τα πραγματικά περιστατικά που πιστεύω ότι θα είναι και η τελική κατάσταση», εκτίμησε ο δικηγόρος, Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης κατηγορούμενης.

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ, είπε ότι οι αρχές θα καταθέσουν τη Δευτέρα νέα στοιχεία για την επίθεση με το βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας. «Τη Δευτέρα θα εισφερθούν από τις αστυνομικές αρχές καινούργια στοιχεία για την υπόθεση… τότε μια απόλυτα αποδεκτή και εγκεκριμένη δικονομική τακτική είναι ο κατηγορούμενος να λάβει γνώση πρώτα όλων τα στοιχείων που εισφέρονται εις γνώση του στη δικογραφία και μετά να απολογηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αρνείται την πραγματικότητα η 35χρονη

Ο κ. Κεχαγιόγλου δήλωσε ότι η 35χρονη αρνείται την πραγματικότητα: «Άρνηση αντιμετωπίσεως της πραγματικότητας της υποθέσεως όταν αποστασιοποιείται πλήρως από την υπόθεση, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της, έστω και τη φυσική παρουσία στο χώρο, όταν αυτά τα ζητήματα έρχονται σε αντίθεση ή σε αντίφαση με στοιχειά της δικογραφίας μετά ο ρόλος του δικηγόρου δυσχεραίνεται πολύ… Βεβαίως μπορώ να το εξηγήσω εξαιτίας του σοκ της συλλήψεως και των 2 πρώτων 24ωρων που ήταν εξαιρετικά δύσκολα για την ίδια. Ελπίζω σήμερα και αύριο που θα έχω επαφή μαζί της στη ΓΑΔΑ σε πιο ήρεμη κατάσταση να μπορέσω συνεργαστώ μαζί της γιατί τής είπα ότι με ενδιαφέρει η αλήθεια σε αυτή την υπόθεση, δε με ενδιαφέρει να μειώσω κατά τι την ποινή που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσει αν παραπεμφθεί και καταδικαστεί.

Της είπα ότι εδώ χρειάζεται μόνο η αλήθεια, έτσι θα βοηθήσει τον εαυτό της, αλλιώς δε θα μπορέσω κι εγώ να τη βοηθήσω, ο ρόλος μου μετά θα είναι πολύ περιορισμένος», εξήγησε. Με ενδιαφέρει, πρόσθεσε ο κ. Κεχαγιόγλου, ότι υπάρχει ένα τραγικό θύμα που θα αντιμετωπίζει τις συνέπειες αυτού που έπαθε σε ολόκληρη τη ζωή της. Έχει μεγάλη σημασία εφόσον εμπλέκεται και το υπόβαθρο το ψυχολογικό της εμπλοκής της. Αν ενέπλεκε ποιο το κίνητρο, ήταν ζήλια; φόβος ήταν πάθος; Ερωτική κατάσταση που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει;

«Κρατώ εγώ την άποψη της ΕΛΑΣ προς το παρόν», σημείωσε, προσθέτοντας ωστόσο ότι «πολύ καλά δεμένες και εξαιρετικά δομημένες υποθέσεις κατέρρευσαν στην πορεία προς το ακροατήριο ή στο ίδιο το ακροατήριο όποτε ας είμαστε επιφυλακτικοί για έκφραση βεβαιοτήτων σε αυτή την υπόθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr