Έρχεται σημαντική αλλαγή στον Ελληνικό στρατό

0
13

Το θρυλικό G3 μπαίνει στο χρονοντούλαπο της στρατιωτικής ιστορίας καθώς το αντικαθιστά το εθνικό τυφέκιο, με την κινητικότητα να είναι έντονη ως προς την παραγωγή του.

Πρόκειται για μια από τις εξαγγελίες του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Όπως σημείωσε ο κος Μητσοτάκης με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Τη σχετική αποκάλυψη κάνει ο «Βηματοδότης» σημειώνοντας ότι μετά από μία τέτοια εξέλιξη είναι πιθανό να αντικατασταθεί το θρυλικό G3 του ελληνικού στρατού.

«Κινητικότητα φαίνεται να υπάρχει ως προς την παραγωγή του εθνικού τυφεκίου με το οποίο θα εξοπλιστούν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.  Πρόκειται για εξαγγελία που έκανε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ και ένα πρόγραμμα που θα μπορούσε να δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας. Η κινητικότητα έγκειται στο γεγονός ότι υπάρχουν προτάσεις για να γίνει η παραγωγή του νέου τυφεκίου στο εργοστάσιο της ΕΒΟ στο Αίγιο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για μια μονάδα που λειτουργεί από το 1976 και απασχολεί πάνω από εκατό εργαζόμενους. Η τεχνογνωσία που διαθέτει είναι ικανή να φέρει σε πέρας το πρόγραμμα και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της περιοχής, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη στήλη, αποκαλύπτει ότι το εργοστάσιο της ΕΒΟ επισκέφθηκε πρόσφατα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κατσανιώτης, πρόεδρος της ειδικής επιτροπής της Βουλής για την Έρευνα και Τεχνολογία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr