Ετεοκλής Παύλου – Χατζίδου: Η σοβαρή περιπέτεια υγείας της κόρης τους

0
50

Ετεοκλής Παύλου – Χατζίδου: Κάποια ύποπτα συμπτώματα έκαναν τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου να θορυβηθούν και να επισκεφθούν ένα νοσοκομείο. Η μικρή Μελίτα υποβλήθηκε στο τεστ για τον κορωνοϊό το οποίο βγήκε αρνητικό, ωστόσο όπως αποκάλυψε πριν λίγες μέρες η Ελένη Χατζίδου, η μικρή διαγνώστηκε με αιφνίδιο εξάνθημα.

Τα πράγματα όμως φαίνεται πως τελικά πήγαν καλά και έτσι η μικρή Μελίτα σήμερα μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι της. Ο Ετεοκλής Παύλου, πριν λίγη ώρα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η Ελένη Χατζίδου με την κόρη τους στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Στη λεζάντα ο personal trainer περιέγραψε όλες τις στιγμές αγωνίας που πέρασαν από τη στιγμή που η μικρή εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα μέχρι και τη στιγμή που πήραν εξιτήριο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ετεοκλή Παύλου στο Instagram

ΕΛΕΝΗ: Ετεοκλή η Μπέμπα δεν φαίνεται πολύ καλά και είναι ζεστή

ΕΤΕΟΚΛΗΣ: βάλε θερμόμετρο και πάρε τον παιδίατρο

ΕΛΕΝΗ: έχει 38,5 πυρετό, ο Παιδίατρος είπε να πάμε στο νοσοκομείο( σε 6 μηνών βρέφος με τόσο απότομο πυρετό και με τον επικίνδυνο ιό που κυκλοφορεί δεν ρισκάρεις είπε)

Ένας τόσο σύντομος διάλογος ήταν αρκετός για να μας κάνει να νιώσουμε πως όλα μπορούν να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη. Μέχρι εκείνη την στιγμή όπως όλος ο κόσμος είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον εγκλεισμό στο σπίτι μας με όλα όσα αυτό σημαίνει.. αυτό που ζούσαμε όμως μέχρι εκείνη την στιγμή φάνταζε σαν όνειρο, πλέον η φράση ήταν μόνο μια ( Θεέ μου βοήθησε μας να γίνει καλά το παιδάκι μας να πάμε σπίτι μας )

Η Ελένη άγρυπνος φρουρός, 4 ημέρες που για άλλους φαίνονται λίγες αλλά για μια μητέρα όταν πρόκειται για την υγεία του παιδιού τις αυτές οι 4 ημέρες φαίνονται αιώνας. Έμεινε εκεί μόνη της μιας και εγώ δεν επιτρεπόταν να ανέβω στο δωμάτιο, μόνη της να αντιμετωπίσει τον πόνο του παιδιού της που ψηνόταν στο πυρετό, μόνη της να αντιμετωπίσει τις εξελίξεις περιμένοντας την ενημέρωση των γιατρών με υπομονή και σεβασμό.

Άυπνη, νηστική, στα όρια της υπερκόπωσης αλλά έτοιμη να αντιμετωπίσει τα πάντα, έτοιμη να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να γίνει καλά το παιδάκι της..

Δόξα τον θεό τελικά όλα πήγαν καλά, το παιδάκι μας είναι υγιέστατο και είμαστε πλέον σπίτι μας και αυτό είναι που έχει σημασία.

Μια τεράστια δοκιμασία που όμως στο τέλος με βρίσκει να αντιλαμβάνομαι για ακόμα μια φορά ποσό τυχερός είμαι που αυτή η γυναίκα είναι η μητέρα του παιδιού μου και η γυναίκα που επέλεξα να μοιραστώ την ζωή μου μαζί της.

Πηγή: Pagenews.gr