Εθνική Ελλάδας – Βαγγέλης Λιόλιος: «Δεν υπάρχει λευκός καπνός για τον Δημήτρη Ιτούδη»

0
120

Εθνική Ελλάδας – Βαγγέλης Λιόλιος: Επισκέφτηκε τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν για μια συζήτηση, στο πλαίσιο της αναμέτρησης στη Euroleague.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος έδωσε το παρών στη Ρωσία και επισκέφτηκε τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν για μια συζήτηση, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της “ομάδας του στρατού”, με τον Παναθηναϊκό για τη Euroleague. H Εθνική Ελλάδας είναι μια ομάδα που θέλει να φέρει επιτυχίες και ο Βαγγέλης Λιόλιος ξέρει τον τρόπο που θα έρθουν.

Ο νέος φιλόδοξος άνδρας  της ΕΟΚ θέλει τον Δημήτρη Ιτούδη για τον πάγκο της Εθνικής Ομάδας και αυτός ήταν ο λόγος της επαφής του με τον ηγέτη της ρωσικής ομάδας.

Μετά τη συνάντηση, ο Λιόλιος μίλησε στη Nova για το θέμα, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε… λευκός καπνός, αλλά… ελπίδα για το μέλλον.

Εθνική Ελλάδας – Βαγγέλης Λιόλιος

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Λιόλιου

«Είχα μία πρόσκληση από τον κ. Βατούτιν να επικοινωνήσουμε. Κάναμε μία συνάντηση, η οποία έγινε σε εξαιρετικό κλίμα. Είναι μία πολύ ωραία προσωπικότητα και φυσιογνωμία, που μου έκανε θετική εντύπωση και ανταλλάξαμε απόψεις για πολλά θέματα. Κουβεντιάσαμε και το θέμα σχετικά με τον κ. Ιτούδη.

Άλλωστε αυτό ήταν το κύριο μέλημα. Η ΤΣΣΚΑ έχει κατανοήσει πλήρως το πλάνο μας και το αντίστροφο. Δεν υπάρχει λευκός καπνός, αλλά είμαστε σε μία καλή επικοινωνία, το μέλλον θα δείξει πόσο καλά θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ο κ. Βατούτιν είναι μία ηγετική φυσιογνωμία, είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε αυτή η συνάντηση. Από αυτές τις συζητήσεις μόνο κάτι καλό μπορεί να βγει. Ευελπιστώ στο μέλλον να πάνε όλα καλύτερα».

Εθνική Ελλάδας – Βαγγέλης Λιόλιος

Ο Λιόλιος συναντήθηκε με τον Βατούτιν για το θέμα του Ιτούδη

Στην πρώτη του κιόλας γνωριμία με τους δημοσιογράφους, μετά την εκλογή του, ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε ξεκαθαρίσει πως ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη θέση του head coach της Εθνικής Ανδρών στο EuroBasket 2022 -δήλωση που αποτελούσε επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του Σπύρου Καβαλιεράτου στο Show Must Go On από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ ξεκίνησε να εργάζεται πυροδοτώς το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο πάντως είναι αρκετά περίπλοκο και δύσκολο, δεδομένου ότι ο πολύπειρος τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας -όπερ και σημαίνει πως απαιτείται η συναίνεση του ρωσικού συλλόγου.

Γι αυτόν τον λόγο, ταξίδεψε την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στη Ρωσία. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ συναντήθηκε το μεσημέρι με τον Αντρέι Βατούτιν, προκειμένου να συζητήσει δια ζώσης για το πιο “καυτό” θέμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση και να αποσπάσει το “ναι” της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η (πρώτη) συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, εκφράστηκε ο αμοιβαίος σεβασμός και υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα θα υπάρξει άσπρος καπνός.  Ο Βαγγέλης Λιόλιος ξέρει πως να διαχειριστεί το θέμα  της Εθνική Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr