Ετοιμάζεται για την επόμενη ομάδα του ο Μήτρογλου

0
84

Ο Άρης σε μια εβδομάδα ξεκινάει την καλοκαιρινή του προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2021-2022) και ήδη προκύπτουν πολλά ερωτηματικά για το ρόστερ. Δηλαδή τις μεταγραφικές ενισχύσεις με τους νέους παίκτες που θα προστεθούν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που θα αποχαιρετήσουν το Χαριλάου.

Ένα από τα ονόματα που θα απασχολήσει τους ιθύνοντες του συλλόγου είναι αυτό του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος προετοιμάζεται κανονικά, έχει ανεβάσει στροφές για να είναι σε ακόμα καλύτερο επίπεδο τη νέα σεζόν και έχει βάλει στόχο να αποδείξει πως αξίζει να μείνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Έλληνας σέντερ φορ ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα υπό την καθοδήγηση των Θεσσαλονικέων, αν και υπάρχουν κάποια «σημάδια» που δείχνουν ότι η παραμονή του στους κιτρινόμαυρους δεν είναι δεδομένη.

Μάλιστα, υπήρξε και ένα ρεπορτάζ στη Γαλλία, σύμφωνα με το οποίο υπάρχει θέμα αποχώρησής του. «Ο Μήτρογλου έφυγε τον Ιανουάριο για τον Άρη, αλλά δεν έλαμψε πολύ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Martial Debeaux ειδικός ποδοσφαίρου στο ελληνικό ποδόσφαιρο για το Footballski αναφέρει ότι η πόρτα είναι ανοιχτή: “Ναι, υπάρχει θέμα για την αποχώρησή του, γιατί δεν πήγε καλά από τον Ιανουάριο με τον προπονητή Απόστολο Μάντζιο.

Ο Μήτρογλου πιθανότατα δεν ήταν αρκετός σε φόρμα μετά από αυτήν την αδράνεια στο OM και ο Άρης πήγε ήδη καλά για να τον ενσωματώσει ως ενεργό μέλος της ομάδας παρά το βιογραφικό του. Ο παίκτης έχει δημοσιεύσει ιστορίες στο Instagram όπου προετοιμάζεται καλά. Δεν αποκλείεται ότι η καλοκαιρινή προετοιμασία θα μπορούσε να αντιστρέψει την κατάσταση», έγραψε το lephoceen.fr.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr