Αιτωλοακαρνανία θάνατος 12χρονου: Εγκεφαλικό ανεύρυσμα έδειξε το πόρισμα

0
47

Ο αιφνίδιος θάνατος του 12χρονου αγοριού στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας έχει βυθίσει στη θλίψη την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Σε εγκεφαλικό ανεύρυσμα αποδίδεται ο θάνατος σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Να σημειωθεί τι η κηδεία του αγοριού θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 13:000 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, το παιδί είχε τελειώσει το δημοτικό και ετοιμαζόταν να φοιτήσει στο γυμνάσιο και κατοικούσε μόνιμα στην Αθήνα με την οικογένειά του. Για τις καλοκαιρινές διακοπές βρισκόταν στο σπίτι των παππούδων του, στο Θέρμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αγόρι δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα υγείας και μάλιστα το Σάββατο το βράδυ δείπνησε σε τοπική ταβέρνα. Επιστρέφοντας στο σπίτι ένιωσε αδιαθεσία και αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Θέρμου. Εκεί κρίθηκε ότι το παιδί δεν είχε κάτι το ανησυχητικό και έτσι επέστρεψε στο σπίτι. Ωστόσο, μετά από ένα διάστημα περίπου τριών ωρών το παιδί, δυστυχώς, εξέπνευσε.

Η τραγική κατάληξη έχει γεμίσει θλίψη την περιοχή και διατάχθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην πόλη της Πάτρας. Σήμερα βγήκε το πόρισμα που αποδίδει τον θάνατο σε εγκεφαλικό ανεύρυσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr