Αιτωλοακαρνανία θάνατος 12χρονου: Πένθος για την τοπική κοινωνία του Θέρμου – Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες θ

0
66

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας μετά τον ξαφνικό θάνατο ενός 12χρονου αγοριού. Ερωτηματικά γεννούνται για τις αιτίες που οδήγησαν στην τραγική κατάληξη.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, το παιδί είχε τελειώσει το δημοτικό και ετοιμαζόταν να φοιτήσει στο γυμνάσιο και κατοικούσε μόνιμα στην Αθήνα με την οικογένειά του. Για τις καλοκαιρινές διακοπές βρισκόταν στο σπίτι των παππούδων του, στο Θέρμο.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αγόρι δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα υγείας και μάλιστα το Σάββατο το βράδυ δείπνησε σε τοπική ταβέρνα. Επιστρέφοντας στο σπίτι ένιωσε αδιαθεσία και αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Θέρμου. Εκεί κρίθηκε ότι το παιδί δεν είχε κάτι το ανησυχητικό και έτσι επέστρεψε στο σπίτι. Ωστόσο, μετά από ένα διάστημα περίπου τριών ωρών το παιδί, δυστυχώς, εξέπνευσε.

Η τραγική κατάληξη έχει γεμίσει θλίψη την περιοχή ενώ σαφώς δημιουργεί πολλά ερωτηματικά αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου του νεαρού αγοριού. Άλλωστε, έχουν κινηθεί ήδη οι διαδικασίες για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην πόλη της Πάτρας, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θάνατο το νεαρό αγόρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr