Έτσι βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα [vid]

0
50

Μπροστά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε σήμερα το πρωί η δεκάχρονη Μαρκέλλα τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από την Πέμπτη. Όπως δήλωσε μιλώντας στο GRTimes.gr, ο άνθρωπός που την βρήκε, «είδα το κοριτσάκι να έρχεται προς το βενζινάδικο και μου έκανε εντύπωση. Τη ρώτησα πού πηγαίνει, γιατί μου έκανε εντύπωση καθώς σήμερα Σάββατο δεν έχει σχολείο.

Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Οικονόμου η μικρή τού είπε πως δεν θέλει να καλέσει την αστυνομία και πως «την άφησε η κυρία που την πήρε και της έδωσε 30 ευρώ για να πάρει ταξί».

Δείτε όσα δήλωσε στο GRTimes.gr ο κ. Οικονόμου:

Τη λήξη του amber alert που είχε σημάνει από την Πέμπτη για την εξαφάνιση της μικρής Μαρκέλλας ανακοίνωσε πριν από λίγο το Χαμόγελο του Παιδιού.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Σήμερα, 13.06.2020, πρωινές ώρες, βρέθηκε η Μαρκέλλα Βεράμη, 10 ετών, στην περιοχή της Καλαμαριάς. Η ανήλικη είχε εξαφανιστεί στις 11/6/2020 από την Τούμπα Θεσσαλονίκης. Η Μαρκέλλα είναι καλά στην υγεία της. Για τις συνθήκες εύρεσης θα ενημερωθείτε από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα στην Μαρκέλλα Βεράμη, καθώς και στην οικογένεια της για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστούν. Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr