Ευγενία Δημητροπούλου: Έτσι της έκανε πρόταση γάμου ο σύντροφός της

0
44

Η Ευγενία Δημητροπούλου, η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά «Ήλιος«, ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύντροφό της, αλλά και το κύμα των παρενοχλήσεων που έχει κατακλύσει τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ευγενία Δημητροπούλου: Η Λήδα είναι μια γυναίκα που έχει ζήσει πολλές δικές μου ζωές

Μιλώντας για τον ρόλο της Λήδας που ενσαρκώνει στη σειρά «Ήλιος» είπε: «Νομίζω ότι είμαστε και οι δυο υπέρ της δικαιοσύνης και κυνηγάμε και οι δυο την αλήθεια και είμαστε δίκαιες. Η Λήδα είναι μια γυναίκα που έχει ζήσει πολλές δικές μου ζωές».

Αναφερόμενη στο κύμα των καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο σημείωσε: «Είχα ακούσει ορισμένα πράγματα χωρίς να έχω ακούσει κάτι στην έκταση που βγήκε. Σοκαρίστηκα με όσα έμαθα. Θέλω να πω πολλά μπράβο στα θύματα που βρήκαν τη δύναμη να βγουν να μιλήσουν. Πρέπει να τους σεβόμαστε απόλυτα και να μην τους κακοποιούμε δεύτερη φορά, ρωτώντας “γιατί τώρα;”, “γιατί με αυτόν τον τρόπο;” και γιατί έτσι. Ο καθένας πρέπει να έχει το σεβασμό μας, να μιλά όταν θέλει να μιλήσει και εμείς πρέπει να είμαστε αρωγοί σε ό,τι χρειάζεται. Εγώ μπορεί να μην έχω βρεθεί σε τέτοια θέση, αλλά σε άλλες συγκυρίες θα μπορούσα να είχα βρεθεί».

Ευγενία Δημητροπούλου: Η αδελφή μου ήταν συνεργός σε αυτό

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και στην πρόταση γάμου που δέχτηκε πριν από λίγο καιρό από τον σύντροφό της. Όπως είπε: «Η γνωριμία μας και η σχέση είναι ένα χρόνο και κάτι, αλλά ήταν ένας χρόνος πυκνός με πολλή καραντίνα, όμορφές και δύσκολες στιγμές που σε δένουν. Και αυτή ήταν μια όμορφη πρόταση για συμπόρευση. Δεν έχω σχεδιάσει κάτι. Εξάλλου και η εποχή δεν είναι πρόσφορη για κάτι τέτοιο. Η αδελφή μου ήταν συνεργός σε αυτό. Στο να πάνε μαζί στα καταστήματα να βρουν.

Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια. Θεωρώ ότι πρέπει να ζούμε τη στιγμή. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια με τον σύντροφό μου. Εγώ άργησα να το νιώσω αυτό. Δεν ονειρευόμουν από μικρή τον γάμο. Έχω βάλει πάρα πολλά νυφικά. Αλλά ονειρευόμουν να νιώσω ότι με έναν άνθρωπο μπορώ να συμπορευτώ και να δημιουργήσουμε οικογένεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr