Εύη Δρούτσα: «Λύγισε» ερμηνεύοντας το τραγούδι «Ο δικός μου ο δρόμος» – Η έκπληξη του Πασχάλη Τερζή

0
106

Η Εύη Δρούτσα λύγισε στην σκηνή του J2US ερμηνεύοντας το δικό της τραγούδι, «Ο δικός μου ο δρόμος» και το οποίο τραγούδησε με επιτυχία ο Πασχάλης Τερζής. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε έκπληξη στην στιχουγό με τηλεφωνική παρέμβαση.

Στη σκηνή του J2US ανέβηκαν για μια ακόμα φορά, το βράδυ του Σαββάτου, η Εύη Δρούτσα μαζί με τον Μπο προκειμένου να ερμηνεύσουν μια μεγάλη επιτυχία της δημοφιλούς στιχουργού. Ο λόγος για το τραγούδι «Ο δικός μου δρόμος» που όλοι έχουμε απολαύσει με την φωνή του Πασχάλη Τερζή.

Αμέσως μετά το τέλος της σκηνικής εμφάνισης του διαγωνιζόμενου ζευγαριού, μια μεγάλη έκπληξη έμελλε να συναντήσει το τηλεοπτικό κοινό του μουσικού σόου του Alpha.

Και αυτό μιας και ο Πασχάλης Τερζής βγήκε στον αέρα μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης κάνοντας τόσο την Εύη Δρούτσα όσο και την Δέσποινα Βανδή να συγκινηθούν ιδιαίτερα με τα λόγια του. » Χριστός Ανέστη σε όλους! Με έκανες κομμάτια πάλι! Ήμουν σίγουρος ότι θα βάλεις τα κλάματα γιατί εγώ τα έβαλα πιο μπροστά από σένα, γλυκιά μου Εύη» τόνισε, αρχικά, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής.

«Πριν αρχίσει να τραγουδάει η Εύη, ήμουν σίγουρος ότι θα σπάσει στη μέση του τραγουδιού και θα κλάψει γιατί εγώ έκλαψα πιο μπροστά. Αυτό το τραγούδι είναι η ιστορία της ζωής της Εύης. η οποία δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Πέρασε δύσκολα αυτό το παιδί και στάθηκε. Είναι παλικάρι η Εύη. Πολύ χαίρομαι που σε άκουσα , που άκουσα το τραγούδι και θέλω να πω χρόνια πολλά και στις δυο κυρίες που δουλέψαμε μαζί. Την Καίτη Γαρμπή και την Δέσποινα Βανδή και σε όλους σας. Να είστε καλά, να έχετε υγεία» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Πασχάλης Τερζής.

«Είσαι οικογένεια μου, Πασχάλη! Αγάπη μου! Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, είσαι οικογένεια μου» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένη, η Εύη Δρούτσα για την μεγάλη αυτή έκπληξη που έλαβε από τον Πασχάλη Τερζή στον αέρα του J2US το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr