Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος στα 27 μου χρόνια τα πήρε όλα»

0
52

«Ήταν λέμφωμα σε τελευταίο στάδιο. Οι γιατροί έλεγαν στον σύντροφό μου ότι έχω μία εβδομάδα ζωής», λέει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μίλησε και για την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

«Όταν ήμουν μικρή, ήμουν αγοροκόριτσο, στα 18 μου μεταμορφώθηκα. Είχα έντονη τριχοφυία και τα παιδιά με φώναζαν τριχωτή αρκούδα κι επειδή ήμουν πάρα πολύ αδύνατη με φώναζαν “σκελετούλα”. Οικονομικά ως οικογένεια είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Κάποιες φορές θυμάμαι σπάγαμε τον κουμπαρά για ν αγοράσουμε ψωμί. Ο μπαμπάς μου στεναχωρέθηκε με αυτό που μου είπε ο Βαλάντης. Εγώ τον έχω συγχωρήσει», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε στη συνέχεια: «Ο καρκίνος μού τα πήρε όλα. Μου πήρε την υγεία, τα μαλλιά μου, το χαμόγελο από τα χείλη μου, αλλά και των αγαπημένων μου ανθρώπων. Ήταν λέμφωμα σε τελευταίο στάδιο. Οι γιατροί έλεγαν στον σύντροφό μου ότι έχω μία εβδομάδα ζωής. Πέρασα βαθιά κατάθλιψη, σκεφτόμουν ότι θα πεθάνω».

Πηγή: Pagenews.gr