Έξαλλη η Ιωάννα για το βιτριόλι – Θέλω να μάθω γιατί μου κατέστρεψε τη ζωή

0
46

Οργισμένη είναι η Ιωάννη με την 35χρονη που της επιτέθηκε με βιτριόλι. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική ιστοσελίδα newstimes, μέσω του δικηγόρου της, μίλησε για τη στιγμή της επίθεσης, αλλά και για τον αγώνα που δίνει η ίδια στο νοσοκομείο.

Σε ερώτηση για το τι θυμάται από εκείνη τη μέρα, περιγράφει ότι ενώ περίμενε το ασανσέρ για να πάει στο γραφείο της, μια γυναίκα με μάσκα, χωρίς να ανοίξει το στόμα της, της πέταξε μία πολύ μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού. Το μόνο που ένιωθε εκείνη τη στιγμή, ήταν ανυπόφορος πόνος και κάψιμο. Επιπλέον, ανέφερε ότι δεν είχε δεχθεί ποτέ απειλές από κανέναν και ότι δεν μπορούσε να σκεφθεί ποιος ήθελε να της κάνει τόσο κακό, καθώς δεν είχε προβλήματα με κανέναν.

Αναφερόμενη στην 35χρονη που κατηγορείται ότι πέταξε το βιτριόλι στην Ιωάννα, η 33χρονη υποστηρίζει:

«Δεν ήμασταν ποτέ φίλες, απλώς γνωστές. Είχαμε συναντηθεί 5-6 φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Από όσα μου έχουν πει αυτή η γυναίκα πίστευε πως έχει σχέση με έναν άνδρα, ο οποίος μου είχε κάνει αίτημα φιλίας στο facebook και μου είχε στείλει κάποια μηνύματα. Δεν τον γνωρίζω και δεν τον έχω συναντήσει ποτέ». «Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να μου πει είναι γιατί μου κατέστρεψε όλη τη ζωή» απαντά στη συνέχεια, σε ερώτηση για το αν θέλει να στείλει κάποια μήνυμα στην δράστιδα.

Σε άλλες δηλώσεις της, η Ιωάννα επαναλαμβάνει αναφερόμενη στην προφυλακισθείσα ότι «ακόμα δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, το θύμα έχει δηλώσει σε συγγενικά του πρόσωπα: «Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους και η γυναίκα που εξαιτίας της είμαι σε αυτή την κατάσταση μαθαίνω πως ρωτά και ενημερώνεται για τις ευεργετικές διατάξεις των κρατουμένων και ζητά να κάνει μεροκάματα για να βγει μια ώρα αρχύτερα».

Εν τω μεταξύ, η 34χρονη υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης, στο Θριάσιο Νοσοκομείο, στην πέμπτη χειρουργική επέμβαση. Η επέμβαση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, εντούτοις η Ιωάννα έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της, δεδομένου ότι όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, θα παραμείνει για τουλάχιστον τρεις μήνες στο νοσοκομείο και θα υποβληθεί συνολικά σε 30 επεμβάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr