Φάνης Λαμπρόπουλος: «Έβαλα μέσον για να φύγω από τον Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναπάω;»

0
62

“Έχεις καταλάβει πόσο χαμηλά έχω πέσει για τα λεφτά; Έχω κάνει άσχημα πράγματα”, δηλώνει ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μίλησε στην κάμερα του Open Weekend. Τον γνωστό παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό συνάντησε η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου, ρωτώντας τον για το δοκιμαστικό από το οποίο πέρασε στον ΑΝΤ1 για το τηλεπαιχνίδι «5Χ5».

«Είμαι ο άνθρωπος των δοκιμαστικών, μου αρέσει πολύ να δοκιμάζομαι. Ωραία περάσαμε, κάναμε κάτι σαν προσομοίωση, δεν ξέρω τι θα γίνει. Πέρασε πολύς κόσμος είναι η αλήθεια», δηλώνει ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

«Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι φαβορί όπου και να πάει, είναι πολύ καλή και θα είναι και σε αυτό πολύ καλή. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλει τρομερή επαφή με τον κόσμο και η Κατερίνα σε αυτό είναι μανούλα. Θα χαρώ, αν είναι να χάσω λεφτά, να τα χάσω από την Κατερίνα», αναφέρει στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Εγώ αυτό που θέλω είναι να κάνω πράγματα που είναι fun. Κυρίως με ενδιαφέρει η συνθήκη, να περνάω καλά. Έβαλα βύσμα για να φύγω από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναγυρίσω;», τόνισε χαριτολογώντας ο Φάνης Λαμπρόπουλος για τις άλλες προτάσεις που μπορεί να έχει από τον ΑΝΤ1 και το ενδεχόμενο επιστροφής στο The 2Night Show.Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Φάνης Λαμπρόπουλος ανέφερε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Θα ήταν τιμητικό να συνεργαστώ με κάποια εκπομπή με πιο… σοβαρό προφίλ. Έχεις καταλάβει πόσο χαμηλά έχω πέσει για τα λεφτά; Έχω κάνει άσχημα πράγματα για τα λεφτά, άσε τον Αρναούτογλου ας πούμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr