Φάρμα: Πλάνταξε στο κλάμα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και αποχώρησε οικειοθελώς

0
36

Φάρμα: Πλάνταξε στο κλάμα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και αποχώρησε οικειοθελώς

Μια έκπληξη περίμενε τους παίκτες στη Φάρμα, αλλά και τους τηλεθεατές. όταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς.

Ο ίδιος με δάκρυα στα μάτια δήλωσε: «Το έκρυψα από τα παιδιά και ζητώ συγγνώμη. Όλα στη,ν ζωή έχουν μια αρχή κι ένα τέλος, για εμένα σε λίγες ώρες θα είναι η ώρα του αποχαιρετισμού. Απλά έμεινα για να παρακολουθήσω το αγώνισμα ασυλίας. Θέλω να φύγω με το κεφάλι ψηλά και δεν ήρθα εδώ για να διεκδικήσω κάποιο έπαθλο, αλλά για να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να δοκιμάσω τις αντοχές μου.

To 2021 ήταν πολύ δύσκολος χρόνος… Ζητώ συγγνώμη αν δεν βοήθησα, όσο έπρεπε.. Η ζωή δεν τελειώνει στα 60, 70 και 80. Όσο ζεις, μαθαίνεις. Δώστε μου την ευκαιρία να φύγω, δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα έχω και πόσα χρόνια ακόμα. Να προσέχετε.»

Η θεαματική είσοδος του στη Φάρμα

Στην πρεμιέρα του 2ου κύκλου του αγροτικού τηλεοπτικού ριάλιτι, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είχε κάνει την είσοδό του πάνω σε ένα τζιπ 4×4 και φορώντας στολή παραλλαγής.

Ο πρώην βουλευτής, περιφερειάρχης και νομάρχης Θεσσαλονίκης ανέφερε πως ο λόγος που μπαίνει στο παιχνίδι είναι για να δείξει για άλλη μια φορά “τον αληθινό Παναγιώτη”, ενώ φτάνοντας στο σπίτι δήλωσε στους συμπαίκτες του πως “θεωρώ ότι ο πιο σωστός εδώ μέσα είμαι εγώ”. “Μπαίνω στη Φάρμα γιατί μου αρέσει να τολμώ και να τολμώ με πίστη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr