Φελίσια Τσαλαπάτη για Μιχάλη Αντιώτη: «Χωρίσαμε επίσημα 3 μήνες αφού γέννησα»

0
49

«Είχε γίνει κάτι πολύ σοβαρό» τόνισε η ραδιοφωνική παραγωγός

Για τη συμμετοχή της στο J2US, αλλά και τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Αντιώτη μίλησε Φελίσια Τσαλαπάτη σε συνέντευξή της. Η ραδιοφωνική παραγωγός και τηλεοπτικό ταίρι του Τριαντάφυλλου στο μουσικό σόου, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, όπου και αναφέρθηκε αρχικά, στο πώς προέκυψε το «ταξίδι» στη μητρότητα.

Στο αν ήταν στα πλάνα της να γίνει μητέρα, απάντησε: «Καμία σχέση. Είμαι πολύ αγχώδης άνθρωπος και δεν ήξερα αν θα άντεχα την ευθύνη μιας άλλης ζωής. Υπάρχουν στιγμές που με πιάνουν τα κλάματα για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Στην πραγματικότητα δεν ήμουν ποτέ η κοπέλα που φανταζόταν τον εαυτό της ούτε με παιδιά ούτε με νυφικό. Προέκυψε μέσα από μια σχέση».

Για τον χωρισμό με τον Μιχάλη Αντιώτη και αν αυτό επηρέασε τις ισορροπίες στην καθημερινότητα με τον γιο τους, είπε:

«Χωρίσαμε επίσημα τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού μας και προφανώς είχε γίνει κάτι πολύ σοβαρό. Το παιδί όμως από μόνο του αλλάζει όλες τις ισορροπίες. Σίγουρα το να μην είναι και οι δυο γονείς στο ίδιο σπίτι κάνει την κατάσταση πιο δύσκολη. Κάπου είχα διαβάσει πως τα παιδιά χωρισμένων γονιών έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη να μην κάνουν κι αυτά μια διαλυμένη οικογένεια, που στο τέλος κάπως το προκαλούν. Για εμένα ήταν μεγάλο εφόδιο το γεγονός πως οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 5 χρονών».

«Έχω δει μέσα από τον δικό τους χωρισμό όλα αυτά που δεν πρέπει να κάνω εγώ τώρα. Οι δικοί μου νόμιζαν πως θα με πλήγωνε το διαζύγιο τους, ενώ δεν συνέβη αυτό. Ένα παιδί δεν το ενδιαφέρει αν ο πατέρας του δίνει διατροφή ή αν κάποιος έχει προχωρήσει στη ζωή του. Αυτό που το ενδιαφέρει είναι να βλέπει τους γονείς του ευτυχισμένους και υποστηρικτικούς» πρόσθεσε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr