«Φεύγουμε για Γερμανία, ανάψτε ένα κεράκι για το παιδί μου»: Ραγίζει καρδιές ο μπαμπάς του 21χρονου

0
49

Έχουν περάσει τρεις μήνες από τη φονική ημέρα στα Τέμπη που βύθισε τη χώρα μας σε εθνικό πένθος και ο 21χρονος παλεύει για τη ζωή του.

«Τώρα μόλις βγήκα από την εντατική. Φεύγουμε για τη Γερμανία. Πρώτα ο Θεός, το παιδί θα μεταφερθεί εκεί σε κέντρο αποκατάστασης στο Ανόβερο. Άνοιξε τα μάτια του αλλά δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Ανάψτε ένα κεράκι για εκείνον και θα σας τα πω όλα όταν γυρίσουμε με το καλό από την Γερμανία».

Έχουν περάσει τρεις μήνες από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, με τον Ιάσονα να είναι ο μοναδικός επιζών από το βαγόνι 1 που κάηκε ολοσχερώς. Όλους αυτούς τους μήνες βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο της Λάρισας, με τους γονείς του βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του. «Ανάψτε ένα κεράκι για εκείνον…» – Σπαράζει ο πατέρας του 20χρονου Ιάσονα Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, πλέον ανοίγει τα μάτια του αλλά δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον και θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία. «Τώρα μόλις βγήκα από την εντατική. Φεύγουμε για τη Γερμανία. Πρώτα ο Θεός, το παιδί θα μεταφερθεί εκεί σε κέντρο αποκατάστασης στο Ανόβερο. Άνοιξε τα μάτια του αλλά δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Ανάψτε ένα κεράκι για εκείνον και θα σας τα πω όλα όταν γυρίσουμε με το καλό από την Γερμανία.

Ακυρώθηκε από το κέντρο αποκατάστασης στο Ανόβερο η προγραμματισμένη αυριανή (Τρίτη) αεροδιακομιδή του 21χρονου Γερασίμου, του μοναδικού επιζώντος από το πρώτο βαγόνι στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Οι θεράποντες ιατροί θα επικοινωνήσουν εκ νέου για να κανονίσουν για την αεροδιακομιδή του ΕΚΑΒ με στρατιωτικό αεροσκάφος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το “ταξίδι ελπίδας” αναβλήθηκε λόγω προβλήματος στο κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία. Το κέντρο αποκατάστασης του Ανόβερου είναι εξειδικευμένο στις εγκεφαλικές κακώσεις.Ο 21χρονος Γεράσιμος δίνει τη δική του μεγάλη “μάχη” επί 105 ημέρες στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Στο τραγικό δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι.

Πηγή: Pagenews.gr