Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η πρώτη ανάρτηση με το νεογέννητο αγοράκι της

0
73

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Φλορίντα Πετρουτσέλι και Άρης Γούτος, καθώς το απόγευμα της Τρίτης η όμορφη παρουσιάστρια έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. Το όμορφο ζευγάρι, το οποίο έχει αποκτήσει και μια κόρη, διάγει μία από τις καλύτερες των περιόδων του, με την όμορφη παρουσιάστρια να λάμπει έχοντας στην αγκαλιά της το νέο καρπό του έρωτά της με τον άνδρα της.

Το πρωί της Παρασκευής, η Φλορίντα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κρατώντας στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωράκι της.

«Η οικογένεια μας μεγάλωσε και είμαστε ευγνώμονες που όλα πήγανε καλά και επιτέλους έχουμε τον μικρούλη μας μαζί μας! Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο @omilosiaso για τη ζεστασιά όλων των υπέροχων ανθρώπων που εργάζονται εκεί . Ένα ευχαριστώ στον καλύτερο γιατρό που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ @takisdoc και στη μαία μου @dedexri ,πάντα γλυκιά και υπομονετική. Στέλνω όλη την αγάπη μου σε εσάς για τις αμέτρητες ευχές που μου γράψατε!» έγραψε χαρακτηριστικά η ευτυχισμένη μανούλα, ευχαριστώντας τον γιατρό της και όλους όσους της ευχήθηκαν.

Τώρα το όμορφο ζευγάρι αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι και να ζήσει από εκεί το νέο μέλος της οικογένειάς του.

Πηγή: Pagenews.gr