Φοίβος Παπαδάκης: «Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με δέκα τηλεοράσεις, γιατί αυτή είναι η δουλειά του πατέρα μου»

0
57

Φοίβος Παπαδάκης: «Είναι ένα βαρύ όνομα αυτό του πατέρα μου, οπότε ένιωθα το βάρος ότι δεν πρέπει να το “αμαυρώσω”»

Ο δημοσιογράφος και γιος του Γιώργου Παπαδάκη Φοίβος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» και μίλησε για βραδύ όνομα που κουβαλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Όταν είσαι παιδί ενός αναγνωρίσιμου προσώπου, καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια διαφορετική αντιμετώπιση από όλα τα άλλα παιδιά. Σημασία έχει το πώς θα σε μάθουν στο σπίτι σου. Οι γονείς μου δεν με άφησαν ποτέ να νιώσω ότι είμαι κάτι παραπάνω από τα άλλα παιδιά», δήλωσε αρχικά.

«Είναι ένα βαρύ όνομα αυτό του πατέρα μου, οπότε ένιωθα το βάρος ότι δεν πρέπει να το “αμαυρώσω”», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όπως είπε στη συνέχεια της κουβέντας τα παιδικά του χρόνια τα έζησε μέσα στην «ενημέρωση». «Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με δέκα τηλεοράσεις, γιατί αυτή είναι η δουλειά του πατέρα μου. Εφημερίδες, περιοδικά, τον άκουγα να μιλάει στα τηλέφωνα, να οργανώνει την εκπομπή. Οι παρέες μου ήταν από αυτόν τον χώρο, ήμουν κι εγώ δημοσιογράφος πριν το καταλάβω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, θυμήθηκε την πρώτη φορά που ο πατέρας του τον πήρε μαζί του στο πλατό. «Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που ήρθα στο πλατό, μου έκανε φοβερή εντύπωση. Το κομμάτι της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ μικρή ηλικία μέσα μου. Δεν με ενδιέφερε ποτέ η τηλεόραση, η δημοσιογραφία με ενδιέφερε πάντα. Η τηλεόραση είναι πολύ κουραστική, αλλά μου αρέσει αυτό το τρέξιμο που έχει», εξήγησε ο Φοίβος Παπαδάκης.

Το όνομα του πατέρα του όμως, δεν είχε μόνο θετικό αντίκτυπο στη ζωή του. Όπως δήλωσε κι ο ίδιος, υπήρξαν πολλές φορές που δέχτηκε κακοπροαίρετα σχόλια, εξαιτίας του πατέρα του. «Υπήρχαν κάποιοι συμμαθητές, που μου έλεγαν ευθέως ότι ο πατέρας μου πλήρωσε για να μπω στο σχολείο. Αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ, αλλά μου έγινε αμέσως μάθημα για να ξέρω τι να παίρνω σοβαρά και τι όχι, δηλαδή κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν από το ένα αυτί κι από το άλλο να βγαίνουν», τόνισε.

Τέλος, μίλησε και για την προσωπική του ζωή. Ο 30χρονος τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τη Μαρία Αλίκη. Όπως είπε, είναι πολύ ευτυχισμένος δίπλα της και δεν διστάζει να εκφράσει ανοιχτά τον έρωτά του.

«Η Αλίκη είναι ο άνθρωπός μου…. Η οικογένεια είναι στα πλάνα μου. Θα ήθελα να γίνω νέος μπαμπάς», είπε κλείνοντας ο Φοίβος Παπαδάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr