Φως στο Τούνελ: Οι κώδικες στο τρέιλερ τα λένε όλα για το θρίλερ στην Πάτρα [vid]

0
102

Το τρέιλερ για τη συγκεκριμένη εκπομπή είναι με έναν μυστηριώδη τρόπο συγκλονιστικό και μέσα από κωδικοποιημένες εικόνες, προαναγγέλλει καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών μικρών παιδιών της ίδιας οικογένειας, μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια, στην Πάτρα.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έρχεται αύριο Παρασκευή με νέα στοιχεία στην ευρεία έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη και της ομάδας των συνεργατών της, για τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Το τρέιλερ για τη συγκεκριμένη εκπομπή είναι με έναν μυστηριώδη τρόπο συγκλονιστικό και μέσα από κωδικοποιημένες εικόνες, προαναγγέλλει καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών μικρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια στην Πάτρα.

Στο trailer βλέπουμε και μία κλεψύδρα που προμηνύει το τέλος της συγκλονιστικής υπόθεσης, την οποία παρακολουθεί το πανελλήνιο με κομμένη την ανάσα.

Δείτε το:

«Σε τροχιά εξιχνίασης η υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδελφάκια… Είναι δολοφονίες οι θάνατοι των παιδιών ή οφείλονται σε παθολογικά αίτια;

Νέες μαρτυρίες – «φωτιά» παρουσιάζονται στην εκπομπή και σοκάρουν…», αναφέρεται στη σελίδα της Αγγελικής Νικολούλη. Παράλληλα το «Τούνελ» ερευνά και δύο μυστηριώδεις εξαφανίσεις… Πώς χάθηκαν ξαφνικά οι δύο άνδρες χωρίς να αφήσουν πίσω τους ούτε ένα ίχνος; Η αγωνία των συγγενών και η έκκλησή τους μέσα από την δημοφιλέστερη εκπομπή έρευνας της ελληνικής τηλεόρασης, η φήμη της οποίας, έχει μάλιστα ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας.

Vespa GTS: Το ξεκίνημα μιας περιπέτειας με καινοτομία και στυλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr