Γαρδέλης στο πλευρό του Φιλιππίδη: «Πέσαμε και τον σκίσαμε, λίγη ανθρωπιά να δείξουμε στον άνθρωπο»

0
74

Ο Σταμάτης Γαρδέλης αναφέρθηκε στην αναστάστωση που επικρατεί στο θέατρο τα τελευταία δύο χρόνια με τις υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμών

Ο Σταμάτης Γαρδέλης αναφέρθηκε στην αναστάστωση που επικρατεί στο θέατρο τα τελευταία δύο χρόνια με τις υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμών, ενώ για ακόμη μία φορά προχώρησε σε υποστηρικτικές δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» ο ηθοποιός με τις δηλώσεις του προκάλεσε αντιδράσεις στο πλατό.

Όσον αφορά στον Πέτρο Φιλιππίδη σχολίασε: «Θεωρώ ότι είναι ένας ηθοποιός που βγαίνει κάθε 100 χρόνια στην Ελλάδα. Είναι εξαιρετικός. Φίλοι δεν είμαστε, αλλά γελάω όποτε τον έχω βρει. Είναι φοβερός ηθοποιός. Ο καημενούλης έχει θέμα υγείας. Θα μου πεις «τα κορίτσια δεν είναι καημένα;». Δεν είμαι δικαστής. Όλη αυτή η ιστορία είναι πολύ σοκαριστική. Όταν ένας άνθρωπος είναι πάρα πολύ ψηλά, η πτώση του θα είναι κραυγαλέα. Λογικό είναι να ανησυχεί η γυναίκα του, έχει στραφεί όλη η κοινή γνώμη εναντίον του. Λίγη ανθρωπιά να δείξουμε στον άνθρωπο. Πέσαμε πάνω στον άνθρωπο και τον σκίσαμε» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός και συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης για τους βιασμούς, ο Σταμάτης Γαρδέλης σημείωσε: «Δεν θέλω να τον υπερασπιστώ αλλά νομίζω πως έκανε κακή διατύπωση. Όταν δηλαδή γίνεται ένας βιασμός και την άλλη μέρα η βιασθείσα συνεχίζει με τον βιαστή, αυτό δεν λέγεται βιασμός, λέγεται συναίνεση. Τώρα αν ασκεί βία και γίνεται βιασμός, αυτό είναι ποινικά κολάσιμο. Μία κοπέλα αν έχει βιαστεί από κάποιον και την άλλη μέρα τον βλέπει στη δουλειά της και συνεχίζει, δε μου κάνει ότι πρέπει να βγει μπροστά να μηνυθεί αυτή η ιστορία. Όταν γίνεται η πράξη, εν θερμώ την καταγγέλλεις. Το να υποχωρείς σε έναν βιασμό για να έχεις αντίκρισμα στη δουλειά σου, αυτό δεν λέγεται βιασμός».

Μετά την προβολή των δηλώσεων, Γιώργος Λιάγκας, Τάσος Τεργιάκης και Φωτεινή Πετρογιάννη εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους: «Με όλη αυτήν την τρικυμία που έχει, ας μας δώσει ένα manual διαχείρισης βιασμών για να ξέρουμε να το χρησιμοποιούμε από εδώ και στο εξής» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στο Πρωινό.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr