Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Καινούργιου: Κόντρα ξέσπασε αναμεσά τους – «Αυτά τα πρότυπα θέλουμε να προωθήσουμε;»

0
70

“Έφαγα κράξιμο χωρίς κανέναν λόγο από την εκπομπή της κυρίας Κατερίνας Καινούργιου” γράφει μεταξύ άλλων η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μέσω Instagram.

Τη δική της απάντηση μετά τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου προς το πρόσωπό της έδωσε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Alpha σχετικά με τη στάση της απέναντι στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της, δημοσιεύοντας σχετικό story μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ήταν αγένεια, ειδικά από ένα κορίτσι που τώρα ξεκινάει. Αν ισχύει ότι είναι σε σχέση με τον συγκεκριμένο, που εγώ τον λατρεύω, αυτή η εικόνα δεν του κάνει καλό» ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη το πρωί της Πέμπτης.

«Είναι τουλάχιστον άδικο το 2023 για μια γυναίκα που προσπαθεί να καταφέρνει να είναι ανεξάρτητη κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο επιχειρείν, να βομβαρδίζεται με τις στερεότυπες ερωτήσεις που αφορούν την ερωτική/προσωπική της ζωή και πως πρέπει πάντα μία γυναίκα να ετεροκαθορίζεται από την φήμη του ενδεχομένως πετυχημένου συντρόφου της» έγραψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο Instagram.

«Αυτά τα πρότυπα θέλουμε να προωθήσουμε; Γιατί δε με ρωτάτε κάτι για την εταιρεία μου ή για τα επαγγελματικά μου επιτεύγματα όσο μικρά ή μεγάλα και να είναι αυτά, νομίζω πως μόνο να εμπνεύσουν νέες γυναίκες μπορούν. Με αγάπη πάντα για το κράξιμο που έφαγα χωρίς κανέναν λόγο από την εκπομπή της κυρίας Κατερίνας Καινούργιου» πρόσθεσε, κλείνοντας τη δημοσίευσή της.Περιμένουμε να δούμε εάν θα υπάρξει συνέχεια σε αυτή τη μίνι κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr