Γεωργία Μπίκα: “Αυτό που παλεύω να πάρω πίσω είναι το σώμα και η ψυχή μου”

0
114

Γεωργία Μπίκα: Η απόφαση της εισαγγελέως, για απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου για βιασμό, έφερε την έντονη απογοήτευση της νεαρής κοπέλας

Η απόφαση της εισαγγελέως, για απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου για βιασμό, έφερε την έντονη απογοήτευση της Γεωργίας Μπίκα, μιας και η κατηγορία περί βιασμού χαρακτηρίστηκε ψευδής και η ίδια καλείται να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα.

Έτσι, μέσω μηνύματος στα social Media, δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια της για αυτό και εξαπολύει επίθεση στην εισαγγελέα αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια βρωμιά της κοινωνίας.»

Εκτός των άλλων η 24χρονη ευχαριστεί για ακόμα μία φορά εκείνους που της συμπαραστέκονται, τονίζει πως δεν έχει χρήματα και στέλνει μήνυμα πως θα παλέψει μέχρι τέλους με στόχο να δικαιωθεί.

Αναλυτικά το μήνυμα της:

«Έπειτα από μια πρόταση της εισαγγελέως όπου κατονομάζει ψεύδη την τόσο σοβαρή μου καταγγελία, θέλοντας να υπερασπιστώ την ηθική και την αξιοπρέπειά μου δηλώνω την απογοήτευση και τη λύπη μου στη μέχρι τώρα δικαιοσύνη μιας και διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια “βρωμιά” της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τη φωνή και την αλήθεια μου. Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα…

Υπάρχει κάτι, όμως, που παλεύω να πάρω πίσω, είναι το σώμα και η ψυχή μου που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη! Είναι όλη μου η ζωή, έχω στόχους και όνειρα, θα παλέψω γι’ αυτά και θα τα καταφέρω γιατί πάντα η αλήθεια και το καλό πρέπει να νικάνε, δεν έχω χρήματα για να είναι εύκολη υπόθεση, όμως, έχω όλους εσάς και είναι το πιο δυνατό όπλο για να φανεί η αλήθεια! Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr