Γεωργία Μπίκα: “Είμαι έτοιμη να παλέψω μέχρι τέλους για την υπόθεσή μου” [pic]

0
70

Γεωργία Μπίκα: Έτοιμη να δώσει έναν ακόμα αγώνα είναι η Γεωργία Μπίκα, προκειμένου να αποδείξει πως υπήρξε θύμα ομαδικού βιασμού, παρόλο που οι δικαστικές αρχές απέδειξαν πως δεν έχει συντελεστεί κάποιο έγκλημα

Έτοιμη να δώσει έναν ακόμα αγώνα είναι η Γεωργία Μπίκα, προκειμένου να αποδείξει πως υπήρξε θύμα ομαδικού βιασμού, παρόλο που οι δικαστικές αρχές απέδειξαν πως δεν έχει συντελεστεί κάποιο έγκλημα.

Εδώ να θυμίσουμε πως  το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης απήλλαξε τον 27χρονο με βούλευμα, υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως ότι οι ισχυρισμοί της 24χρονης ήταν ψευδείς.

Τώρα την νομική εκπροσώπησή της αναλαμβάνει ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς, προμηνύοντας πως θα υπάρξει μπαράζ νομικών ενεργειών για την δικαίωση της νεαρής κοπέλας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το thesstodaty.gr, ο κ. Διαλυνάς θα έχει την βασική ευθύνη των κινήσεων που θα ακολουθήσουν ενώ στο πλευρό της Γεωργίας Μπίκα παραμένει ως νομικός σύμβουλος ο κ. Αθανάσιος Ζιώγας.

«Πολύ σύντομα θα προβούμε σε μπαράζ νομικών ενεργειών και όχι μόνο» δήλωσε αποκλειστικά στο ThessToday.gr ο κ. Διαλυνάς, με σκοπό να κριθούν από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές τα στοιχεία που μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν αγνοηθεί αλλά και να ακολουθήσει ο καταλογισμός περαιτέρω ευθυνών.

«Από σήμερα μου ανετέθη η ευθύνη της νομικής υποθέσεως και μου ζητήθηκε να προβώ σε οποιαδήποτε ενέργεια χρειάζεται για την δικαίωσή της».

Απαλλαγή με βούλευμα στον 27χρονο που κατηγορήθηκε για βιασμό

Απαλλακτικό είναι το βούλευμα για τον 27χρονο που καταγγέλθηκε από τη Γεωργία Μπίκα στη Θεσσαλονίκη για βιασμό, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου της πόλης.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με βούλευμα που δημοσιεύτηκε κάνει δεκτή την 60 σελίδων εισήγηση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυριακής Κλιάμπα, η οποία, βασίζοντας το σκεπτικό της απαλλακτικής της πρότασης στο σύνολο των αποδεικτικών μέσων της δικογραφίας -και μεταξύ αυτών σε καταθέσεις μαρτύρων- αλλά και στα επιστημονικά αποτελέσματα των εξετάσεων από τα Εργαστήρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Θεσσαλονίκης και της Βέρνης, κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα όσα κατέθεσε η εγκαλούσα «αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη».
mpika-dikastiria

«Έπλασε μια ιστορία με ηρωίδα θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη, ώστε να προσδώσει μεγαλύτερη αληθοφάνεια στην περιγραφή των γεγονότων, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο και όχι μόνον», ανέφερε η εισαγγελική πρόταση.

Οι δικαστές του Συμβουλίου, εκτός από την απαλλαγή του 27χρονου, επιβάλλουν στην καταγγέλλουσα τα δικαστικά έξοδα, υιοθετώντας και ως προς το σκέλος αυτό την εισαγγελική πρόταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος αντιμετώπιζε το αδίκημα των «γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση της παθούσας» και μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, όπου αρνήθηκε την εις βάρος του αποδιδόμενη πράξη, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr