Γεωργιάδης: Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο οι ανεμβολίαστοι να μπαίνουν μόνο με rapid test στα σούπερ μάρκετ

0
123

Άδωνις Γεωργιάδης: Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη να μπαίνουν μόνο με rapid test στα σούπερ μάρκετ οι ανεμβολίαστοι.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη να μπαίνουν μόνο με rapid test στα σούπερ μάρκετ οι ανεμβολίαστοι. Μιλώντας στο Open ο αρμόδιος υπουργός τόνισε πως “ασφαλώς και εξετάζεται, αλλά υπάρχουν προβλήματα. Το συζητήσαμε και στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου“.

“Υπάρχουν κάποιοι συμπολίτες μας που δεν θα κάνουν ούτε rapid test και δεν μπορούμε να τους στερήσουμε την πρόσβαση σε βασικά αγαθά”, σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ υπογράμμισε και το πρόβλημα με τις ατελείωτες ουρές που θα δημιουργηθούν σε ώρες αιχμής στα μεγάλα καταστήματα.

Γεωργιάδης

Είναι άδικο να ακούγεται ότι δεν στηρίζουμε τον κλάδο της εστίασης

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στον κλάδο της εστίασης και στο γεγονός ακούγεται ότι η κυβέρνηση δεν στηρίζει τον εν λόγω κλάδο.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης σημείωσε ότι η εστίαση έλαβε τα περισσότερα χρήματα σε σχέση με τους άλλους κλάδους και επεσήμανε πως η στεναχώρια των επιχειρηματιών θα πρέπει να κατευθύνεται προς τους ανεμβολίαστους που “εξ αιτίας τους συνεχίζει να υπάρχει η πανδημία”.

“Στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, οι εκπρόσωποι του λιανεμπορίου ενώπιον του κ. Πρωθυπουργού, εξέφρασαν το πολύ μεγάλο τους παράπονο ότι η εστίαση πήρε τεράστιους πόρους σε σχέση με άλλους κλάδους. Η αλήθεια είναι ότι η εστίαση πήρε υπερδιπλάσιους πόρους από οποιονδήποτε άλλο κλάδο στην Ελλάδα. Από ένα σημείο κι έπειτα αρχίζει να ακούγεται σαν αχαριστία όλο αυτό το πράγμα. Γιατί οι πόροι που πήγαν στην εστίαση τους στερήθηκε το λιανεμπόριο, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και άλλοι κλάδοι. Ο κ. Καββαθάς, θα πρέπει να βάλει στο δημόσιο λόγο του και αυτή την παράμετρο”, είπε ο υπουργός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr