Γη της Ελιάς Spoiler: Επεισοδιακός τσακωμός και εγκυμοσύνη

0
110

Γη της Ελιάς Spoiler: Τα πάνω – κάτω έρχονται στη σειρά του Mega με ραγδαίες εξελίξεις.

Η σειρά του Mega, «Γη της ελιάς» μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και αποδεικνύει πως η ελληνική μυθοπλασία είναι ξανά εδώ για νέες επιτυχίες.

Στο spoiler της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για τη σειρά, Η Γη της Ελιάς μάθαμε ότι η Βασιλική ανακαλύπτει πως ο Φίλιππος ήταν αυτός που πυροβόλησε τον αδερφό της και παθαίνει σοκ.

η Βασιλική ανακαλύπτει πως ο Φίλιππος ήταν αυτός που πυροβόλησε τον αδερφό της. Στη συνέχεια το «σοκ» και γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, καθώς μαθαίνει πως είναι έγκυος στο παιδί του!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Πάμε Δανάη

Πάντως στο σημερινό (26-10) η Αντιγόνη φέρνει τον Ισίδωρο προ των ευθυνών του, αλλά εκείνος αρνείται να παραδεχτεί την αλήθεια. Ο Ισίδωρος πιέζει την Αθηνά να του πουλήσει το μερίδιό της στην επιχείρηση, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά, για μια ακόμα φορά. Παράλληλα, η Ιουλία προτρέπει τον Μάνο και τον Ισίδωρο να κάνουν εκείνοι την υπέρβαση και να παραχωρήσουν ένα ποσοστό στη Μυρτάλη, αλλά και οι δύο είναι αρνητικοί. Η Αρετή προτρέπει την Ελένη να πολιορκήσει τον Στέφανο πιο επίμονα και να παλέψει για να τον κερδίσει.

Η Ισμήνη αρχίζει να συνηθίζει την νέα της πραγματικότητα και αργεί να ενταχθεί στην παρέα των κοριτσιών, οι οποίες την καλοδέχονται. Η Αθηνά συναντιέται με την οικογένεια Βρεττάκου για την μοιρασιά των κοσμημάτων της θυρίδας και, προς έκπληξη όλων, τα παραχωρεί στη Μυρτάλη. Ο Στέφανος ανακαλύπτει πως ο πατέρας του του λέει ψέματα…

Η Αναστασία βλέπει τον Φίλιππο και τη Βασιλική σε κρυφό ραντεβού και προειδοποιεί την Άννα πως, αν τους πάρουν χαμπάρι η Χάιδω και η Αρετή, θα ξεσπάσει νέος πόλεμος ανάμεσα στις οικογένειες. Η Βασιλική τρομοκρατείται και πιέζει τον Φίλιππο να μιλήσουν στους δικούς τους πριν το μάθουν από αλλού.

Ο Ισίδωρος ανησυχεί για τον διασυρμό του, σε περίπτωση που η Αντιγόνη μιλήσει για το παρελθόν. Ο Στέφανος συναντά, τυχαία, τη Μυρτάλη, αλλά το κλίμα μεταξύ τους εξακολουθεί να είναι βαρύ. Η Χάιδω κάνει εκκαθάριση στα έγγραφα του Πέτρου και πέφτει πάνω σε ύποπτες φωτογραφίες μιας νεαρής κοπέλας. Ο Μάνος δίνει τέλος στην απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημήτρη και του ανακοινώνει την απόλυσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr