Γιάννα Αγγελοπούλου κορωνοϊός: «Ούτε εγώ μπορώ να δω τα παιδιά και τα εγγόνια μου»

0
56

Γιάννα Αγγελοπούλουκορωνοϊός: Με αφορμή την πανδημία του ιού αλλά και για τους εορτασμούς που σχεδιάζονται για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» μίλησε στο MEGA. Ειδικότερα η κ. Αγγελοπούλου εξέφρασε ότι και η ίδια κιόλας δεν μπορεί να δει τις εγγονές της και τα παιδιά της, ενώ μοιράστηκε και την αγωνία της για την μητέρα της που ζει μόνη της στο Ηράκλειο.

Η σημερινή ημέρα που κανονικά είναι ημέρα παρελάσεων, μας βρίσκει διαφορετικά, σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Αλλά μας βρίσκει ενωμένους, υπεύθυνους και πειθαρχημένους» πρόσθεσε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», επαινώντας γιατρούς, νοσηλευτές, καθώς και τα σώματα ασφαλείας για τη δουλειά που κάνουν αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Παρά την αλλαγή του τρόπου ζωής όλων των πολιτών τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλον τον πλανήτη μετά την εμφάνιση του κορωνοϊούκαι τα αισθήματα φόβου και αγωνίας θα βγούμε όλοι πιο δυνατοί είπε η κ.Αγγελοπούλου

Επιπλέον ανέφερε πως όλο και περισσότεροι Έλληνες του εξωτερικού επιστρέφουν στην πατρίδα τους, σημειώνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση δείχνει να δουλεύει πραγματικά για το κοινό καλό. «Η Ελλάδα δίνει εμπιστοσύνη στον κόσμο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Περνάμε μια δοκιμασία, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τελειώσει και θα σταθούμε στα πόδια μας» υπογράμμισε η Γιάννα Αγγελοπούλου,

Τόνισε επίσης ότι αυτό θα οδηγήσει και στην «Ελλάδα του μέλλοντος». «Η Ελλάδα πάει να γίνει πρότυπο χώρας. Με δημοκρατία, όπου ο κόσμος παίρνει τις κρίσιμες αποφάσεις, όχι με καθεστώς που διατάσσει» πρόσθεσε. Παράλληλα η κ. Αγγελοπούλου αναφέρθηκε και στις ομοιότητες που έχει η σημερινή περίοδος με αυτήν του 2004 και των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Πολλά θυμίζουν το 2004, κυρίως οι εθελοντές» είπε η  κ. Αγγελοπούλου

«Σημασία έχει ο καθένας να δώσει το μερίδιο που μπορεί στην κρίση που ζούμε»Αναφορικά με το σκοπό της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» όπως είπε δεν θα διοργανωθούν φιέστες και γλέντια, όπως πολλοί είπαν. «Δεν μιλάμε για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος. Μέσα από χορηγίες θα χρηματοδοτηθούν δράσεις πολιτών σε όλη την Ελλάδα. Δράσεις που θα μείνουν στην Ελλάδα για την επόμενη μέρα» πρόσθεσε. 

Πηγή: Pagenews.gr