Γιαννακόπουλος: «Κρατήστε το σερί σε screenshot και θα πάθετε ό,τι και στον Ερασιτέχνη με το πανό»!

0
80

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω ενός live στο instagram, μίλησε για όλους και για όλα έξω από τα δόντια, όπως συνηθίζει και έδωσε το ”πράσινο” σύνθημα ενόψει συνέχειας.

Ένας φίλος του Ολυμπιακού έδωσε το…πάτημα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να του απαντήσει σχετικά με το σερί των «ερυθρόλευκων», χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του Ερασιτέχνη, αναφέροντας: «Να είσαι βέβαιος πως θα γίνει στο μπάσκετ ότι και στον Ερασιτέχνη. Κάνε screenshot το σερί στο μπάσκετ, όπως είχε και το πανό με το 50-0 στα ερασιτεχνικά σπορ».

Ο ισχυρός άνδρας των ”πράσινων” δε ξέχασε να αναφέρει και την σημαδιακή ημερομηνία, καθώς σαν σήμερα ο Ολυμπιακός αποφάσισε να πέσει στην Α2, τονίζοντας: «13/2, ναι. Είναι η επέτειος, αλλά δεν τη γιορτάζουμε. Το γύρισε ο γαύρος. Έχει φτιάξει ομαδάρα. Εμείς πρέπει να βρούμε νέα ημερομηνία. Είπαμε θα τρέχουν πάλι να κρυφτούν. Χτίζουμε από το μηδέν. Όταν έχει καλό εργολάβο, χτίζει γρήγορα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε στη συζήτηση και το θέμα που «καίει» τον Παναθηναϊκό και δεν είναι άλλο από την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στο «τριφύλλι». «Το καλό που τους θέλω να τελειώσουν αυτή την βδομάδα με το ΟΑΚΑ, γιατί πολύ τράβηξε. Θα τους πάρει ο δι@ολος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Γιαννακόπουλος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τους… ύμνους του Βαγγέλη Λιόλιου προς τον Λευτέρη Αυγενάκη, στο περιθώριο της συνέντετης Τύπου ενόψει του Κυπέλλου Ελλάδας, αναφέροντας: «Το γεγονός ότι ο μόνος παράγοντας που όχι μόνο δεν βρίζει αλλά εξυμνεί τον Αυγενάκη είναι ο καφετζής τα λέει όλα».

Πηγή: Pagenews.gr