Γιάννης Αγγελικούσης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο εφοπλιστής

0
24

Ο Γιάννης Αγγελικούσης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα, σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Έλληνας εφοπλιστής νοσηλεύεται από το Σάββατο 20 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιάννης Αγγελικούσης, ηλικίας 73 ετών, ένιωσε το βράδυ της Παρασκευής αδιαθεσία, ενώ το πρωί του Σαββάτου υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο. Για αυτό μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο και αμέσως μπήκε σε καταστολή. Σύμφωνα με ιατρικούς κύκλους, οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την υγεία του Έλληνα εφοπλιστή.

Γιάννης Αγγελικούσης: Ποιος είναι ο «κορυφαίος ελληνικής καταγωγής εφοπλιστής»;

Ο Γιάννης Αγγελικούσης είναι Έλληνας εφοπλιστής και ιδιοκτήτης της «Angelicoussis Shipping Group», ιδρυθείσα από τον πατέρα του, Αντώνη Αγγελικούση. Είναι ο κορυφαίος, ελληνικής καταγωγής, εφοπλιστής για το 2017, σύμφωνα με την «Lloyd’s List». Γεννήθηκε το 1948, στην πόλη του Λονδίνου, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι γιος του Αντώνη Αγγελικούση και της Μαρίας Παπαλιού. Άρχισε να αναπλέκεται στην εταιρεία του πατέρα του από το 1973. Αδελφή του είναι η Άννα Αγγελικούση, η οποία αποτελεί και αυτή μια από τις ισχυρές γυναίκες της ελληνικής εφοπλιστικής κοινότητας.

Γιάννης Αγγελικούσης

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr