Γιάννης Λαγός: Κάνει έρανο για να «ανατρέψει την απόφαση» του δικαστηρίου

0
44

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε και επίσημα η δίκη της Χρυσής Αυγής. Τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης βρίσκονται ήδη στη φυλακή. Όλοι τους εκτός από δυο που ακόμα δεν έχουν βρεθεί πίσω από τα κάγκελα. Ο ένας από αυτούς είναι ο Χρήστος Παππάς που έχει ξεφύγει από την αστυνομία και μέχρι σήμερα παραμένει άφαντος. Ο δεύτερος που ακόμα διαφεύγει της σύλληψης είναι ο Γιάννης Λαγός. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι Ευρωβουλευτής και ακόμα δεν έχει αρθεί η ασυλία του.

Μάλιστα ο Γιάννης Λαγός ήταν ο πιο προκλητικός από όλους του κατηγορούμενους. Αρχικά ήρθε στην Ελλάδα και έδωσε το «παρών» στη δίκη. Μετά από μερικές κινήσεις εντυπωσιασμού που έπεσαν στο κενό έφυγε ξανά για τις Βρυξέλες. Την ίδια ώρα απείλησε θεούς και δαίμονες ότι θα ξεκινήσει διαδικασίες προκειμένου να βγάλει «άκυρη» την απόφαση του δικαστηρίου που τον καταδίκασε σε 13 χρόνια φυλάκιση.

Ζητάει ελεημοσύνη ο Λαγός

Μπορεί ο Λαγός να είναι Ευρωβουλευτής και να λαμβάνει έναν μεγάλο μισθό, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να ζητήσει χρήματα από τους υποστηρικτές του για να συνεχίσει τον…αγώνα του. Ο ίδιος με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του κόμματος που ίδρυσε, ΕΛΑΣΥΝ, προσθέτει ότι έφτασε «η ώρα όσων επιθυμούν να αποφανθεί η πραγματική Δικαιοσύνη», απειλώντας για άλλη μία φορά να οδηγήσει «στο εδώλιο των κατηγορουμένων τους επίορκους δικαστές και πολιτικούς».

Η ανακοίνωση του καταδικασμένου χρυσαυγίτη στην ιστοσελίδα του ΕΛΑΣΥΝ: «Αρκούσαν λίγοι “υπάκουοι” δικαστές και μερικοί διεφθαρμένοι πολιτικοι, καθώς και ένας όχλος εξαγριωμένων μπολσεβίκων, για να οδηγηθούν στις φυλακές αθώοι άνθρωποι ως “εγκληματική οργάνωση”. Τώρα ήρθε η ώρα μας! Η ώρα όσων επιθυμούν να αποφανθεί η πραγματική Δικαιοσύνη!

Ο Γιάννης Λαγός, ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, θα επιδιώξει από τις Βρυξέλλες να ανατρέψει την απόφαση και να οδηγήσει στο εδώλιο των κατηγορουμένων τους επίορκους δικαστές και πολιτικούς. Οι δικαστικοί αγώνες στην Ευρώπη, κοστίζουν ακριβά. Η νομική ομάδα που αποτελείται από κορυφαίους Ευρωπαίους νομικούς, θα δώσει τιτάνια μάχη για να αναδείξει την αλήθεια.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!

Σας καλούμε να προσφέρετε ό,τι μπορείτε για την αντιμετώπιση των τεράστιων εξόδων που απαιτούνται. Η αποκατάσταση της αδικίας, είναι στο χέρι σου!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr