Γιάννης Λουκάκος: «Ο Άκης Πετρετζίκης είχε μεγάλη θέληση»

0
51

«Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να μιλήσω για τα προσωπικά μου θέματα στην τηλεόραση, δεν έδωσα τροφή» συμπλήρωσε

Ο Γιάννης Λουκάκος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στους λόγους που δεν βρίσκεται στην τηλεόραση. Ο διάσημος σεφ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

«Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να μιλήσω για τα προσπωικά μου θέματα στην τηλεόραση. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη ότι χρειάζεται να τα μοιραστώ, αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει αύριο. Δεν την έδωσα αυτή την τροφή», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τους λόγους που τον έκαναν να αφήσει την τηλεόραση πίσω του, δήλωσε: «Δεν έχω απορρίψει την τηλεόραση, ούτε την άφησα για αυτούς τους λόγους. Ξέρω όμως, ότι η τηλεόραση χρειάζεται ως ένα βαθμό να δίνεις τέτοια τροφή για να συντηρείσαι σε μια κατάσταση κι εγώ δεν ήμουν διατεθειμένος να το κάνω».

«Καταρχάς, δεν είχα κάποια πρόταση που με ενδιέφερε και την απέρριψα, επειδή είπα δεν θα κάνω τηλεόραση. Ήρθαν αρκετές προτάσεις τα επόμενα χρόνια, έκανα και μερικές δικές μου εκπομπές, αλλά κάποια στιγμή έρχεται κι ένας σχετικός κορεσμός», συμπλήρωσε.

Τέλος, ανέφερε πως τα εστιατόρια που έχει του σπαταλούν τον περισσότερο χρόνο του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρεθεί στον τηλεοπτικό αέρα.

«Επειδή εγώ συνέχισα να αναπτύσσω τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες με τα εστιατόρια, είχα πάντα τα χέρια μου γεμάτα. Πλέον, στην τηλεόραση που είναι και τόσο μεγάλος ο ανταγωνισμός, θα ήθελα να συμμετέχω με κάτι που θα έχει μία νότα από κάτι που θα ήθελα να πω κι αυτός ο χρόνος δυστυχώς, δεν υπάρχει», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr