Γιάννης Πουλόπουλος: «Τον Γιώργο Λιάγκα έχω να τον δω σε τηλεόραση δέκα χρόνια» [vid]

0
17

“Το ότι έχω βρει έναν άνθρωπο κι είναι δίπλα μου 13 χρόνια τώρα, με κάνει τον πιο τυχερό άνθρωπο του κόσμου” ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο Γεια σου και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέλυσε τα τηλεοπτικά δρώμενα, ενώ στην συνέχεια πέρασε και σε μία συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια του αδερφού του.

«Για να είμαστε τρία χρόνια με την Κατερίνα Καινούργιου υπάρχει αγάπη κι αλληλοσεβασμός. Την σέβομαι πάρα πολύ γιατί έχει ξεκινήσει κι αυτή ως ρεπόρτερ μαζί με όλους εμάς που ήμασταν στον δρόμο και κυνηγούσαμε τους celebrities» είπε αρχικά. «Η Συνεργασία που με οδήγησε στο να πω ότι αφήνω την τηλεόραση και κάνω μια δική μου επιχείρηση, ήταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Σπίτι μου σπιτάκι μου. Δεν είναι ότι πέρασα άσχημα εξαιτίας της Κωνσταντίνας, το κάθε άλλο. Ήταν ένα γενικότερο κλίμα, πολύ τοξικό. Έβλεπα αυλικούς, ανθρώπους που έλεγαν ψέματα» πρόσθεσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Τον Γιώργο Λιάγκα έχω να τον δω σε τηλεόραση μπορεί και δέκα χρόνια. Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια ότι θα ήθελε εδώ και πολλά χρόνια να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη και μου το έχει εκμυστηρευτεί…» είπε στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΙ.

«Το ότι έχω βρει έναν άνθρωπο κι είναι δίπλα μου 13 χρόνια τώρα, με κάνει τον πιο τυχερό άνθρωπο του κόσμου. Έχω οικογένεια. Εννοείς παιδί; Όχι. Όταν έφυγε ο αδερφός μου από την ζωή, κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα να βιώσω τον πόνο που βίωσαν οι γονείς μου. Άρα είχε κλείσει αυτό το κεφάλαιο πολύ νωρίς για εμένα» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr