Γιάννης Ραγκούσης: Να ζητήσουν συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αστυνομικό η κυβέρνηση και ο Χρυσοχοΐδης

0
38

«Να ανακαλέσουν τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς τους και να ζητήσουν συγγνώμη δημοσίως» καλεί την κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, επικαλούμενος «το αδιάψευστο οπτικοακουστικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας -σχετικά με το δήθεν συμβάν με αστυνομικό που υπηρετεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και ο οποίος δήθεν απέτρεψε τη σύλληψη κουκουλοφόρου».

Eιδικότερα σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη προσωπικά που «υιοθέτησε δημοσίως αυτές τις ψευδές πληροφορίες», ασκεί ο Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος, τονίζει ότι «οφείλουν να στραφούν αμέσως εναντίον όσων διέδωσαν αυτές τις ψευδείς πληροφορίες, παραβιάζοντας και τον Ποινικό Κώδικα και τη σχετική με την Αστυνομία Νομοθεσία και τον Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΛΑΣ».

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «αν τους έχει απομείνει ίχνος θεσμικής υπευθυνότητας και δημοκρατικής ευαισθησίας, θα πρέπει αμέσως να ανακαλέσουν τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς τους, να ζητήσουν συγγνώμη δημοσίως από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καθώς και από τον συγκεκριμένο Αστυνομικό». Επιπλέον τονίζει ότι «οφείλουν να στραφούν αμέσως εναντίον όσων διέδωσαν αυτές τις ψευδείς πληροφορίες, παραβιάζοντας και τον Ποινικό Κώδικα και τη σχετική με την Αστυνομία Νομοθεσία και τον Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΛΑΣ».

«Να πάψουν να δαπανούν χρόνο για να συκοφαντούν τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης σημειώνει ότι «είναι υποχρεωμένοι να εξετάσουν πώς θα αντιμετωπίσουν την απολύτως ανησυχητική εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας στην προχθεσινή συγκέντρωση». Κάνει λόγο για μια Αστυνομία που λειτούργησε «σαν πανικοβλημένο, άτακτο ασκέρι, με αποτέλεσμα αναίτια να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές και, βεβαίως, να διαφύγουν πάλι όσοι πραγματικά επιχείρησαν να αμαυρώσουν τη μεγάλη και ειρηνική συγκέντρωση πολιτών, με βίαιες πράξεις και βόμβες μολότοφ».

Τέλος, ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «τώρα που θα πρέπει να αναμετρηθούν στην πράξη με την εφαρμογή του ανεφάρμοστου Χουντονόμου τους, να πάψουν να δαπανούν χρόνο για να συκοφαντούν τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καθώς και να καλύπτουν τους κάθε λογής προβοκάτορες κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr