Γιάννης Σπαλιάρας: «Πήγα στο Survivor για να ξεφύγω από το πένθος του πατέρα μου» [vid]

0
41

“Χρειαζόμουν χρήματα, η μητέρα μου με ώθησε σε αυτό” εξομολογείται ο Γιάννης Σπαλιάρας για τη συμμετοχή του στο Survivor το 2017.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor το 2017, την απώλεια του πατέρα του αλλά και τις πρόσφατες εξελίξεις στο reality επιβίωσης.

«Αισθάνομαι έντονα την απουσία του πατέρα μου, όταν μου συμβαίνει κάτι σημαντικό, είτε πολύ ευχάριστό, είτε δυσάρεστο. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και αμέσως μετά από 3 μήνες πήγα στο Survivor» εξομολογείται ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Ένας λόγος που πήγα, πέρα απ’ το ότι χρειαζόμουν χρήματα μετά την απώλεια του πατέρα μου, ήταν και για να ξεφύγω από το πένθος. Μάλιστα, η μητέρα μου με ώθησε σε αυτό» προσθέτει.

Ποιος ήταν ο λόγος που αρνήθηκε την πρόταση για το Survivor All Star; Ο ίδιος παραδέχεται:

«Σαν άνθρωπος δεν έχω μάθει να λειτουργώ στα επαγγελματικά μου με γνώμονα μόνο το οικονομικό. Επίσης, βλέποντας πώς εξελίσσεται το Survivor μέσα στα χρόνια, θα έλεγα ότι δεν είναι τόσο αγωνιστικό παιχνίδι αλλά έχει γίνει ένα σκληρό reality. Και τα νούμερα είναι χλιαρά, πηγαίνει μέτρια, ενώ πολύ έλεγαν ότι θα είναι κάτι εξαιρετικό φέτος».

«Στο δικό μας Survivor δεν υπήρχαν κινητά και τέτοια πράγματα, ήμασταν πολύ πιο ψαρωμένοι και άβγαλτοι. Εμείς μέναμε σε ένα σημείο πολύ μακριά από τον πολιτισμό. Ήθελε πολλά κότσια για να περπατήσεις μία ώρα μέσα στη ζούγκλα τη νύχτα, για να βρεις ένα καρβέλι ψωμί» σχολιάζει ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενώ σημειώνει ότι ο Τριαντάφυλλος έδινε μία ξεχωριστή νότα στο παιχνίδι.

Όσον αφορά το τρυφερό ειδύλλιο μεταξύ Καρολίνας και Μάριου-Πρίαμου αλλά και τις συζητήσεις που προέκυψαν με αφορμή αυτό, ο Γιάννης Σπαλιάρας σχολιάζει: «Το Survivor δεν θυμίζει αγωνιστικό παιχνίδι. Θυμίζει λίγο… Οικογενειακές Ιστορίες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr