Γιάννης Στάνκογλου: Χωρίς αγγίγματα και ερωτικές σκηνές τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες

0
56

Γιάννης Στάνκογλου: Για τη νέα πραγματικότητα που ισχύει στα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες μίλησε ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της σειράς ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Θωμά Κυπραίο σε συνέντευξή του αποκάλυψε πώς τα γυρίσματα στο Διαφάνι γίνονται χωρίς αγγίγματα και ερωτικές σκηνές.

«Υπάρχει πολλή προσοχή και από το συνεργείο και από την παραγωγή ούτως ώστε να είναι όλα καθαρά. Γι’ αυτό άλλωστε και έγινε απολύμανση. Τις πρώτες δυο εβδομάδες οι σκηνές που θα γυριστούν θα είναι ολιγομελείς και χωρίς επαφές. Στη συνέχεια θα επαναλάβουμε και το τεστ για τον ιό. Και θα δούμε πώς θα κινηθούμε. Ξεκινάμε με αποστάσεις. Χωρίς αγγίγματα» ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου βάζοντας το κοινό στο κλίμα των νέων επεισοδίων.

Δηλαδή σε πρώτη φάση δεν θα δούμε τον Θωμά Κυπραίο σε ερωτικές σκηνές… Όχι, σε πρώτη φάση δεν θα τον δούμε, αλλά στο μέλλον θα υπάρξουν. Το πότε θα γίνουν, θα το δούμε.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην καραντίνα.«Το διάστημα της καραντίνας με βρήκε σε μια περίοδο που ήμουν αρκετά κουρασμένος. Είχα συνεχή γυρίσματα για τις Μέλισσες και την τρίωρη παράσταση του Γιούγκερμαν που συνεχιζόταν για 2η θεατρική σεζόν. Ήταν και ψυχικά και σωματικά δύσκολη χρονιά. Τις πρώτες δύο εβδομάδες της καραντίνας, λοιπόν, συνειδητοποίησα πόσο κουρασμένος ήμουν», είπε στο TV Έθνος.

Πηγή: Pagenews.gr